Urtizon

Urtizon is bekend om zijn zonnebrandproducten en homeopathische korrels. Urtizon zonnebrand is zeer geschikt voor mensen met een zonneallergie en een zongevoelige huid.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Urtizon Complex Korrels
Urtizon Complex Korrels
120 globuli
Morgen in huis
8,99
Bekijk product: Urtizon Complex Korrels

Urtizon

Met Urtizon geniet je op verantwoorde wijze van de zon. Urtizon is speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid of een zonneallergie. Met Urtizon zonnebrandcrèmes en sprays geniet je onbezorgd van de zon. De producten bevatten bevatten ingrediënten van een hoogwaardige kwaliteit en bieden maximale huidbescherming (UVA en UVB). De natuurlijke ingrediënten (zoals aloë vera, kamille extract, panthenol (B5) en zoethoutwortel) zorgen voor een anti-irritant werking tegen jeuk, prikkeling en irritatie van de huid. De aloë vera in Urtizon heeft een verzachtende, vochtinbrengende en verzorgende werking.

Urtizon zonnebrand

Urtizon zonnebrand is speciaal voor de zongevoelige huid en mensen met een zonneallergie. De zonnecrème, zonnespray en after-sun zijn geschikt voor voor, tijdens en na het zonnen.

Speciaal voor de gevoelige huid

Veel mensen hebben last van zonneallergie en een zongevoelige huid. Met Urtizon ga je op een verstandige manier de zon in. De zonnebrandcrèmes en sprays bevatten ingrediënten van een hoogwaardige kwaliteit en bieden maximale huidbescherming tegen UVA en UVB straling. De milde formuleringen bevatten een mix van natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera, kamille extract, panthenol (B5) en zoethoutwortel. Deze ingrediënten voorkomen jeuk, prikkelingen en irritatie van de huid. De aloë vera heeft bovendien een verzachtende, vochtinbrengende en verzorgende werking.

De Urtizon zonbescherming productlijn bestaat uit zeven producten: zonnecrème en -spray met SPF 15, 30 en 50, een speciale variant voor kinderen (SPF 50) en een After Sun Spray. De zonnebrand en aftersun zijn:

  • Hypoallergeen
  • Vrij van parabenen
  • Parfumvrij
  • Allergeenvrij

Welke Urtizon zonnebrand is geschikt voor mij?

Urtizon heeft voor alle huidtypes een geschikt zonnebrand product. Om er achter te komen welk huidtype jij hebt, heeft Urtizon een indeling gemaakt in vier huidtypen. Dat maakt het kiezen van het juiste Urtizon product extra eenvoudig:

  • Huidtype 1: Wordt altijd rood in de zon en wordt nooit bruin. Factor 50 is het meest geschikt.
  • Huidtype 2: Wordt eerst rood en later bruin. Meestal een huid met sproeten. Start met factor 50, stap na een week zon over op factor 30.
  • Huidtype 3: Gaat snel van rood naar bruin. Start met factor 50, stap na 3 dagen zon over op factor 30 en eindig met factor 15.
  • Huidtype 4: Wordt niet rood maar krijgt direct een bruine huid. Start met factor 30, stap na een week zon over op factor 15.

Urtizon korrels

Naast zonnebrand en aftersun is Urtizon ook bekend van de homeopathische korreltjes. Vanwege de wet kunnen wij je niet informeren waar deze voor dienen. Mocht je informatie over dit product willen dan kun je dit wel per mail vragen aan onze drogist Marjolein via [email protected]

Urtizon kopen op Plein

Het complete assortiment van Urtizon vind je online bij Plein. Ontdek nu jouw favorieten en bestel direct online. Altijd snel in huis.