Vagisil * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Last van vaginale jeuk? Vagisil biedt de oplossing. Vagisil verzacht en ondersteunt de huid rondom de uitwendige intieme zone en helpt om de jeuk te verlichten. Verkrijgbaar als crème en intieme tissues.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Vagisil Crème
Vagisil Crème
30 gr
1
Morgen in huis

Vagisil

Vagisil maakt al meer dan 40 jaar producten voor de intieme gezondheid van de vrouw. Vagisil is speciaal ontwikkeld om de huid rondom de uitwendige intieme zone te verzachten en ondersteunen. Ook werkt het direct om de jeuk te verlichten.

Bij Vagisil weten ze dat vrouwen, waar dan ook ter wereld, die hun intieme gezondheid onder controle hebben meer gefocust, productiever, comfortabeler en zelfverzekerder zijn. Dat zorgt ervoor dat vrouwen de beste versie van zichzelf kunnen zijn.

Ontwikkeld door gynaecologen en vrouwen

Vagisil werkt samen met gynaecologen en consumenten wereldwijd. Mensen die weten wat vrouwen nodig hebben en hen een passende oplossing kunnen bieden. De producten van Vagisil zijn hierdoor samengesteld met ingrediënten die veilig en effectief zijn en bovendien gynaecologisch getest. Vagisil is wereldwijd verkrijgbaar waardoor je altijd en overal je vertrouwde Vagisil producten kunt kopen en gebruiken.

Oorzaken vaginale jeuk

Er zijn veel verschillende oorzaken voor jeuk in de intieme zone. Enkelen van de meest voorkomende oorzaken zijn:

  • Menstruatie
  • Strakke kleding
  • Zweet
  • Ondergoed
  • Wasmiddelen
  • Douchegel.
  • Stress

Vagisil is speciaal ontwikkeld om de huid rondom de uitwendige intieme zone te verzachten en ondersteunen. Ook werkt het direct om de jeuk te verlichten. Het assortiment van Vagisil bestaat uit Vagisil Crème en Vagisil Intieme Tissues

Vagisil kopen op Plein.nl

Wil je de intieme zone extra verzorgen en/of heb je last van jeuk? Vagisil biedt de oplossing. Ontdek nu het assortiment bestaande uit de crème en intieme tissues en bestel jouw favoriet direct online. Discreet verzonden en altijd snel in huis. 

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs