Van der Bend

Van der Bend heeft diverse producten in de dermatologie en allergologie. Zo is er de natuurzuivere zeep van van der Bend die geen parfum, kleurstoffen, antibacteriële middelen of anders schadelijke toevoegingen bevat.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Van der Bend Zeep
Van der Bend Zeep
100 gr
0
Van der Bend Zeep Vloeibaar
Van der Bend Zeep Vloeibaar
1 liter
0

Van der Bend

Van der Bend heeft producten die ondersteuning beiden op het gebied van gezondheid en welzijn binnen het vakgebied dermatologie en allergologie. De jarenlange ervaring en samenwerkingen met specialisten geeft Van der Bend een uniek en oplossingsgericht productassortiment voor zorgprofessionals en consumenten. De producten van Van der Bend zijn zorgvuldig geselecteerd en getest.

Van der Bend natuurzuivere zeep

De natuurlijke zeep van Van der bend is ontwikkeld zonder schadelijke bacteriën. Van der Bend natuurlijke zeep is een natuurzuiver product en bevat geen parfum, kleurstoffen, antibacteriële middelen of andere schadelijke toevoegingen. Ondanks deze ontbrekende toevoegingen zorgt de samenstelling van natuurzuivere zeep voor een afdoende bacterie-verwijderende werking, zonder dat daarbij de huid wordt aangetast.

Van der Bend kopen op Plein

Van der Bend koop je op Plein. Op Plein vind je onder andere de natuurzuivere zeep van Van der Bend. De natuurzuivere zeep bevat geen parfum, kleurstoffen, antibacteriële middelen of andere schadelijke toevoegingen. Bekijk het assortiment van van der Bend op Plein en bestel direct online. Altijd snel in huis!