Van vliet

Of je nu op zoek bent naar een snoepje voor onderweg of een traktatie voor bij de koffie, Van Vliet heeft voor ieder wat wils.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Van vliet Zwart Wit Zoet Pot
Van vliet Zwart Wit Zoet Pot
30 gr

Van vliet

Van Vliet is een bekend merk op het gebied van snoep en staat al jaren garant voor hoogwaardige kwaliteit en smakelijke producten. Of je nu op zoek bent naar een snoepje voor onderweg of een traktatie voor bij de koffie, Van Vliet heeft voor ieder wat wils.

Van Vliet assortiment

Van Vliet is opgericht in 1937 en sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste snoepfabrikanten in Europa. Van Vliet is begonnen met het maken van drop en heeft dit assortiment door de jaren heen uitgebreid met allerlei andere soorten snoep. Het merk staat bekend om de kwaliteit van de ingrediënten die gebruikt worden en om de zorg waarmee de snoepjes worden gemaakt. Hierdoor zijn de snoepjes niet alleen lekker, maar ook verantwoord om te eten.

Van Vliet kopen op Plein

Het assortiment van Van Vliet is zeer uitgebreid en bevat voor iedereen wel iets lekkers. Van drop tot winegums en van zuurtjes tot lollies, je vindt het allemaal bij Van Vliet. Bovendien heeft Van Vliet ook een aantal suikervrije opties voor mensen die op hun suikerinname willen letten. Ontdek Van Vliet op Plein.nl