Veet

Resultaten 1 t/m 20 van 27

Veet

Gladde benen, een perfect bijgewerkte bikinilijn en mooie oksels. Wie wilt dat nou niet? Als verzorgde en zelfstandige vrouw zit je niet te wachten op snijwondjes of stoppels. De enige stoppels die je wilt voelen zijn die van je vriend, toch? Daarom heeft Veet een fantastische serie producten ontwikkeld waarmee je langer perfect glad blijft. Veet ontharingsproducten bestaan onder meer uit Veet ontharingscrème, ontharingsspray, waxstrips en zelfs een epilator. Zo kun je gemakkelijk het haar verwijderen op benen, rond de bikinilijn en je gezicht. Veet is er voor zowel de normale als de gevoelige huid. Het geeft je een prachtig gladde en haarloze huid die weer gezien mag worden.

Veet ontharingscrème

Zeg vaarwel tegen stoppels met Veet ontharingscrème. Hiermee help je bultjes en scherpe puntjes voorkomen. Breng de zijdezachte crème simpelweg aan op de huid, wacht vijf minuten, en verwijder de crème met je haartjes met de Perfect Touch-spatel. Het resultaat is verbluffend.
Eenvoudig onder de douche aan te brengen en af te spoelen. Door de ultravoedende formule van Veet wordt je huid ook nog eens zijdezacht en behoud je het resultaat tot wel twee keer zo lang als wanneer je scheert. Begin dus vandaag nog met ontharen met Veet en geniet binnen een paar minuten van een glanzende gladde huid!

Veet Wax

Naast de ontharingscrème biedt Veet ook Veet Wax voor het verwijderen van ongewenste haartjes. Een makkelijke manier voor thuisgebruik met een perfect en langdurig resultaat. Veet Wax is verkrijgbaar als warme wax of als koude waxstrips en speciaal voor de armen, benen, bikinilijn en oksels. Daarnaast biedt Veet ook speciale producten voor gebruik in het gezicht.

Veet aanbieding

Op zoek naar de beste Veet aanbieding? Bij Plein is Veet ontharingscrème en Veet Wax en Easy Wax regelmatig in de aanbieding. Bestel nu ook voordelig jouw Veet producten online. Veilig en eenvoudig en bovendien altijd snel in huis.