Vergulde Hand

De Vergulde Hand staat voor authentiek scheren. De Vergulde Hand biedt een compleet assortiment om jezelf te scheren als een professionele barbier. Van de allerhoogste kwaliteit en met een perfect glad scheerresultaat.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 7 van 7

Vergulde Hand Scheerschuim
Vergulde Hand Scheerschuim
50 ml
0
Morgen in huis
Vergulde Hand Scheerzeeptablet Extra Fris
Vergulde Hand Scheerzeeptablet Extra Fris
75 gr
0
Morgen in huis
Vergulde Hand Aftershave Balsem
Vergulde Hand Aftershave Balsem
100 ml
3
Morgen in huis 14% korting
Vergulde Hand Scheerzeeptablet
Vergulde Hand Scheerzeeptablet
75 gr
0
Morgen in huis
Vergulde Hand Originele Scheerkwast
Vergulde Hand Originele Scheerkwast
7
Morgen in huis
Vergulde Hand Aluinblok
Vergulde Hand Aluinblok
75 gr
6
Morgen in huis
Vergulde Hand Scheerzeepstaaf
Vergulde Hand Scheerzeepstaaf
75 gr
0
Morgen in huis

De Vergulde Hand

Wereldwijd worden de voordelen van traditioneel scheren herontdekt en wordt het alsmaar populairder. In Nederland nemen mannen steeds meer de tijd om zich te scheren of laten zich scheren door een echte barbier. De Vergulde Hand is al meer dan 460 jaar de trendsetter op het gebied van scheren en biedt een compleet assortiment om jezelf te scheren zoals echte mannen dat altijd al deden.

De Vergulde Hand is een kwalitatief zeer hoogstaand en uiterst betrouwbaar merk én het is het oudste merk ter wereld! De scheerproducten zijn dermatologisch getest en hypoallergeen en zijn daardoor zeer huidvriendelijk. Met de producten van De Vergulde Hand haalt de moderne man dit luxe, authentieke gevoel in huis en scheert hij zichzelf op authentieke wijze glad in zijn eigen badkamer.

Geschiedenis van De Vergulde Hand

De naam  ‘De Vergulde Hand’ is afkomstig van de in 1554 opgerichte zeepziederij in Amsterdam.  De ziederij werd opgericht door Frederick de Vrij en wisselde door de jaren heen meerdere malen van eigenaar. Uiteindelijk veranderde Woltman Elpers in 1920 de naam in ‘De Vergulde Hand’.

Alles voor het scheren

De vergulde hand kent een breed assortiment aan verzorgingsproducten voor het scheren. Bij Vergulde hand kun je kiezen voor een scheerschuim, scheergel of voor het authentieke scheerzeeptablet. Veroorzaak je een ongelukje? Gebruik dan het aluinblok voor een bloedstelpende werking en een fris en verzorgend gevoel. Sluit na iedere scheerbeurt af met een aftershave balsem of lotion. Breng de gewenste hoeveelheid aftershave aan op je handpalmen en masseer rustig in op de pas geschoren huid. Voor een verzorgd en gehydrateerd gevoel.

Vergulde Hand scheerzeeptablet

Het scheerzeeptablet van De Vergulde Hand biedt een authentieke scheerbeleving. Maak De Vergulde Hand scheerkwast nat met lekker warm water, klop de zeep in het bakje op tot een rijk, romig schuim en breng vervolgens de schuim met scheerkwast in ronddraaiende bewegingen aan op de huid. Zo is je huid gereed voor een meesterlijke scheerbeurt. Het scheerzeeptablet is ook verkrijgbaar in de variant ‘fris’. Dit tablet is verrijkt met eucalyptus olie, wat de huid nog meer verzorgd na het scheren en een verfrissend gevoel achter laat.

De Vergulde Hand kopen op Plein

Bij Plein koop je het volledige assortiment van De Vergulde Hand voordelig, gemakkelijk en snel online. Bestel vandaag en ontvang de producten voor een unieke scheerervaring de volgende dag al mits voorradig in huis!