Vergulde Hand

Op het gebied van scheren en een compleet assortiment om jezelf te scheren zoals echte mannen dat altijd al deden, koop je de producten van De Vergulde hand. Ontdek het assortiment en bestel gemakkelijk bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 10 van 10

De Vergulde Hand trendsetter

Wereldwijd worden de voordelen van traditioneel scheren herontdekt en wordt het alsmaar populairder. In Nederland nemen mannen ook meer de tijd om zich te laten scheren door een echte barbier. De Vergulde Hand is al meer dan 460 jaar de trendsetter op het gebied van scheren en biedt een compleet assortiment om jezelf te scheren zoals echte mannen dat altijd al deden.

De Vergulde Hand kwalitatief

De Vergulde Hand is een kwalitatief zeer hoogstaand en uiterst betrouwbaar merk én het is het oudste merk ter wereld! De scheerproducten zijn dermatologisch getest en hypoallergeen en daardoor zeer huidvriendelijk. Met de producten van De Vergulde Hand haalt de moderne man dit luxe, authentieke gevoel in huis en scheert hij zichzelf op authentieke wijze glad in zijn eigen badkamer.

De Vergulde Hand geschiedenis

De naam  ‘De Vergulde Hand’ is afkomstig van de in 1554 opgerichte zeepziederij in Amsterdam.  De ziederij werd opgericht door Frederick de Vrij en wisselde door de jaren heen  meerdere malen van eigenaar. Uiteindelijk veranderde Woltman Elpers in 1920 de naam in ‘De Vergulde Hand’.

De Vergulde Hand online kopen

Bij Scheerplein kun je het volledige assortiment van De Vergulde Hand voordelig, gemakkelijk en snel online kopen. Bestel vandaag en ontvang het de volgende dag al in huis!

 

 

 

|