Vero

Vero staat voor traditie en kwaliteit. Het oer-Hollandse borstel merk is bekend bij menig professionals.Ontdek de producten online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 13 van 13

Vero schoonmaakproducten

Vero staat bekend om haar stevige schoonmaakproducten die jou helpen bij het uitvoeren van de alledaagse huishoudelijke klusjes. Vero maakt schoonmaken makkelijker. Vero staat voor traditie en kwaliteit. Al sinds 1890 zijn de oer-Hollandse bezems en borstels een begrip in de Nederlandse huishoudens. 

Ramen zemen met Vero

Het zemen van de ramen is een fluitje van een cent met de hulpmiddelen van Vero Aqua Wiping. Gebruik de RVS raamtrekker om de ramen streeploos schoon te maken. Voor het ultieme gemak kies je voor de Raamwascombi – een combinatie van een raamtrekker en een inwasser. Hiermee ga je in één beweging over van het lappen naar het drogen van de ramen. Voortaan hoeft schoonmaken niet meer lang te duren met Vero.

Handige borstels van Vero

Vero biedt diverse handvegers voor verschillende doeleinden. Wil je buiten zand en takjes bij elkaar vegen, kies dan voor de kokos handveger. Voor het vegen van de woonkamer- of keukenvloer is het aan te raden om een veger met zachte paardenharen te gebruiken. Vero biedt voor elke toepassing een passende oplossing. 

Vero schoonmaakartikelen kopen op Huishoudplein.nl

De uitgebreide collectie schoonmaakproducten van Vero bestel je gemakkelijk, snel en voordelig bij Huishoudplein. Ontdek het ruime assortiment en bestel jouw favoriete Vero product direct online. Altijd snel in huis!

|