Virbac

Virbac biedt een uitgebreid assortiment aan diergeneesmiddelen en voedingssupplementen voor de hond en kat. Het assortiment bestaat uit producten voor gebitsverzorging, bij huidproblemen en voedingssupplementen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 12 van 12

Virbac Dermacool  Hotspot Spray
Virbac Dermacool Hotspot Spray
50 ml
0
Maandag in huis 6% korting
Virbac Veggiedent Kauwstrips XS <5 kg
Virbac Veggiedent Kauwstrips XS <5 kg
15 stuks
0
Maandag in huis 8% korting
Virbac Veggiedent Kauwstrips L  >30 kg
Virbac Veggiedent Kauwstrips L >30 kg
15 stuks
0
Maandag in huis 12% korting
Virbac Sebocalm Shampoo
Virbac Sebocalm Shampoo
250 ml
0
Maandag in huis 11% korting
Virbac Telizen M & L - 100 mg
Stress bij harde knallen
Virbac Telizen M & L - 100 mg
30 tabletten
0
Maandag in huis 10% korting
Virbac Allerderm Megaderm
Virbac Allerderm Megaderm
250 ml
1
Maandag in huis 31% korting
Virbac Allerderm Spot-On
Virbac Allerderm Spot-On
6 x 2 ml
1
Maandag in huis 7% korting
Virbac VeggieDent Kauwstrips 10 - 30 kg
Virbac VeggieDent Kauwstrips 10 - 30 kg
15 stuks
1
Maandag in huis 14% korting
Virbac Epi-otic Oorreiniger
Virbac Epi-otic Oorreiniger
125 ml
1
Tijdelijk uitverkocht 21% korting
Virbac Vitaminthe Ontworming Pasta Hond en Kat
Virbac Vitaminthe Ontworming Pasta Hond en Kat
25 ml
1
Tijdelijk uitverkocht 26% korting
Virbac Telizen S - 50 mg
Stress bij harde knallen
Virbac Telizen S - 50 mg
30 tabletten
0
Tijdelijk uitverkocht 13% korting
Virbac VeggieDent Kauwstrips Hond tot 10 kg
Virbac VeggieDent Kauwstrips Hond tot 10 kg
15 stuks
0
Tijdelijk uitverkocht 11% korting

Virbac

Virbac is een volledig in diergeneeskunde gespecialiseerd bedrijf. Virbac is opgericht door een dierenarts en is volledig gefocust op diergeneeskunde. Deze veterinaire cultuur is sterk ontwikkeld binnen de onderneming. Er zijn wereldwijd honderden dierenartsen werkzaam binnen Virbac. In diverse functies uiteenlopend van R&D, klinisch onderzoek, technische en commerciële functies. Al die dierenartsen hebben hun netwerken in de landen waarin ze werkzaam zijn. Virbac is diep geworteld in de veterinaire wereld van de landen waar het bedrijf actief is.

Virbac is exclusief toegewijd aan gezondheidszorg voor zowel gezelschapsdieren als voedselproducerende dieren. Virbac biedt een compleet pakket aan producten en diensten voor dierenartsen en diereigenaren. Virbac is altijd bezig om zichzelf te vernieuwen en te verbeteren waarbij kwaliteit, gebruiksgemak en verbeterde toediening voorop staan.

Virbac producten

Virbac biedt een uitgebreid assortiment aan diergeneesmiddelen en voedingssupplementen voor verschillende doeleinden, zoals:

  • Gebitsverzorging
  • Antiparasitica
  • Huidproblemen
  • Oog-en oorproblemen
  • Voedingssuplementen

Virbac gebitsverzorging

Regelmatige gebitsverzorging is van groot belang om parodontale aandoeningen te voorkomen. De Virbac onderhoudsproducten zijn gebaseerd op het C.E.T. Dual Enzyme System, dat de zuurproductie en groei van bacteriën in de mondholte remt. Maar ook voor de reiniging van het gebit zijn er producten beschikbaar. Deze bevatten chloorhexidine, wat helpt in de strijd tegen tandsteen.

Virbac bij vlooien

Vlooien zijn schadelijk omdat ze jeuk en allergieën veroorzaken en hond en kat een lintwormbesmetting kunnen bezorgen. Jeuk leidt tot krabben waardoor wondjes ontstaan met kans op ontstekingen. Bij pups en kittens kan het hebben van vlooien zelfs bloedarmoede tot gevolg hebben

Virbac bij teken

Er zijn verschillende soorten teken waaronder Ixodes ricinus, Dermacentor reticulatus en Rhipicephalus sanguineus. Teken zijn doorgaans actief van maart tot eind oktober. De symptomen bij de hond en kat zijn o.a. lusteloosheid, koorts, gewrichtsproblemen en soms nierproblemen.

Virbac bij wormen

Worminfecties komen bij de hond en de kat, ondanks alle zorg die wij aan ze besteden, nog steeds zeer veel voor. Met name spoelwormen zijn regelmatig terugkerende, en minder graag geziene gasten. Infecties met spoelwormen hebben echter niet alleen consequenties voor de gezondheid van de hond en de kat maar ze vormen ook een risico voor de gezondheid van de mens.

Virbac bij huidproblemen

De vacht van een hond of een kat heeft regelmatige verzorging nodig om problemen te voorkomen. Meestal is een regelmatige borstelbeurt voldoende. Sommige honden moeten worden getrimd. Wassen van een hond of kat kan nodig zijn omdat het dier erg vies is of een bepaalde huidaandoening heeft. Shampoos voor gezelschapsdieren hebben een zuurgraad die aangepast is aan die van de honden- en kattenhuid. Gebruik daarom geen ‘mensenshampoo’.

Virbac bij oog- en oorproblemen

Net als voor mensen zijn de oren en ogen voor honden en katten heel belangrijk. Gezonde ogen zijn schoon, helder en vrij van vuil. Oog- en oorproblemen komen helaas regelmatig voor bij honden en katten. Daarom is belangrijk om de ogen en oren regelmatig te reinigen.

Virbac voedingssupplementen

Voedingssupplementen kunnen een belangrijke rol spelen bij verschillende processen in het huisdier. Zo kan Nutri-plus Cat worden gegeven aan katten met een hogere energiebehoefte zoals die bijvoorbeeld bestaat na ziekte of operatie en bij dracht en lactatie. Fortiflex Advanced Formula is een voedingssupplement op natuurlijke basis, wat de behandeling van honden en katten in de eerste fasen van artrose ondersteunt. Bovendien kan Fortiflex Advanced Formula routinematig aan oudere huisdieren en huisdieren met overgewicht worden verstrekt.

Virbac kopen op Plein

Op Plein vind je het uitgebreide assortiment diergeneesmiddelen en voedingssupplementen van Virbac. Ontdek nu het complete aanbod en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.