Vitaforce

Vitaforce combineert het eeuwenoude paardenmelk met haar moderne wetenschappelijke kennis. Hiermee heeft zij een productlijn ontworpen die de natuurlijke werking van paardenmelk bevordert. Deze productlijn bestaat uit crème en shampoo.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Vitaforce Paardenmelk Shampoo
Vitaforce Paardenmelk Shampoo
200 ml
0
Vitaforce Paardenmelk Speciaal Creme
Vitaforce Paardenmelk Speciaal Creme
50 ml
0
19% korting
Vitaforce Paardenmelk Dag- en Nachtcreme
Vitaforce Paardenmelk Dag- en Nachtcreme
50 ml
0
20% korting

Vitaforce

Vitaforce biedt producten die zijn gemaakt op basis van paardenmelk. Al voor eeuwen kan de melk van paarden als een weldadig natuurproduct voor spijsvertering en de huid worden gezien. Vitaforce heeft dit natuurlijke product gebruikt om samen met haar wetenschappelijke ervaring een nieuwe productlijn te produceren. Deze productlijn bestaat uit heilzame producten die de gezondheid bevorderen. De producten van Vitaforce ondersteunen op een natuurlijke manier de verzorging van de huid en de haren. 

Vitaforce producten

De formule van Vitaforce is ontwikkeld met de natuurlijke ingrediënten voor paardenmelk en de jarenlange wetenschappelijke kennis van Vitaforce. Deze formule komt terug in een productlijn die onder andere bestaat uit een Speciaal crème, Dag- en Nachtcrème en shampoo. Alle producten bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten.  

Vitaforce Speciaal Crème

De 100% natuurlijke speciaal crème bestaat voor 65% uit paardenmelk. De crème is verrijkt met essentiële oliën van lavendel en Thuja. Deze oliën zijn ontstekingswerkend, antiseptisch en huidherstellend. De crème is stevig maar trekt snel in en houd de huid voor een lange tijd zacht en soepel. 

Vitaforce Dag- en Nachtcrème

De Dag- en Nachtcrème van Vitaforce bestaat uit 100% natuurlijke grondstoffen die de huid hydrateren, verzorgen en vroegtijdige veroudering voorkomen. De crème bevat vitamine E en vele essentiële oliën. Een aantal van deze oliën zijn zoete amandel, macadamia, avocado, smeerwortel en Jojoba. 

Vitaforce Shampoo

De shampoo van Vitaforce is samengesteld uit speciaal geselecteerde werkstoffen die zorgen voor mooi, gezond, glanzend en veerkrachtig haar zonder agressieve ontvetting. Met de shampoo van Vitaforce wordt de hoofdhuid op een natuurlijke wijze gereinigd en wordt het biologische evenwicht hersteld. De shampoo is geschikt voor ieder haartype en wordt aanbevolen bij roos, slap en futloos haar, haargroeiproblemen en voor een gezonde hoofdhuid. 

Vitaforce kopen op Plein

Het eeuwenoude paardenmelk heeft Vitaforce met haar wetenschappelijke kennis verwerkt in een unieke productlijn die de natuurlijke werking van paardenmelk bevordert. Bekijk het assortiment van Vitaforce op Plein. Altijd snel in huis!