Vitis

Om de mondhygiëne dagelijks op milde wijze te ondersteunen koop je van Vitis. De producten werken anti-plaque en anti-bacterieel. Het assortiment bestaat o.a. uit tandpasta, mondwater, floss en tandenborstels. Bestel nu online bij Plein!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 21

Vitis_Logo

De Vitis producten zijn ontwikkeld om de mondhygiëne dagelijks op milde wijze te ondersteunen. De producten werken anti-plaque en anti-bacterieel. Het assortiment bestaat o.a. uit tandpasta, mondwater, floss en tandenborstels. Er zijn drie productlijnen.

Vitis Whitening

Vitis Whitening

Witte tanden zijn niet langer een droom want de Vitis Whitening herstelt het tandoppervlak en maakt deze weer natuurlijk wit. De tandpasta bevat nanodeeltjes die zich hechten aan het tandoppervlak. Dankzij deze whitening tandpasta krijg je zichtbaar witte tanden.

Vitis_Orthodontie

Vitis bij orthodontie

Draag je een beugel? Dan zijn de Vitis Orthodontic producten ideaal voor je om je gebit goed te reinigen tussen de slotjes door. Het is speciaal ontwikkeld voor een optimale mondhygiëne gedurende de periode van othodontische behandeling.

Vitis_Gezond_Tandvlees

Vitis voor een gezond tandvlees

Vitis Gezond Tandvlees bestrijd een slechte adem en voorkomt tandvleesontstekeningen. De lijn bestaat uit mondwater, tandpasta en een handtandenborstel. Vitis Gezond Tandvlees Mondwater is bijzonder geschikt bij geïrriteerd of zelfs bloedend tandvlees.

Vitis_Sensitive

Vitis Sensitive bij gevoelige tanden

Vitis Sensitive bestaat uit een tandpasta, mondspoeling en zachte tandenborstel. Vitis sensitive is speciaal bedoeld voor mensen met gevoelige tanden. De producetn werden eerder uitgebracht onder de merknaam (Desensin).

 

Vitis aanbieding

Op zoek naar de producten van Vitis? Op Plein.nl vind je scherpe acties en aanbiedingen. Zo ook de beste aanbieding van Vitisproducten. De beste mondverzorgings producten van Vitis bestel je voordelig online bij Plein. Ontdek nu alle Vitis aanbiedingen en bestel nu.

Vitis eenvoudig online bestellen

Vitis online bestellen? Dat kan eenvoudig en veilig bij Plein. Wij bieden het complete assortiment Vitis producten. Van tandenborstels, tandpasta tot mondwater.. Bovendien snel in huis zodat je meestal de volgende dag al kunt genieten van de beste mondverzorging. Bestel jouw Vitis favorieten nu online.