Wartner

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Wartner voetverzorging

Wartner is dé specialist in het verzorgen en verwijderen van wratten, likdoorns en kalknagels. Naast het verwijderen van wratten en likdoorns zorgt Wartner ook voor verzorging van de voeten. 

Wartner tegen wratten

Wratten kunnen ontstaan door een huidinfectie van het humaan papillomavirus. Ongeveer één op de vijf gezinnen heeft de afgelopen twee jaar last van wratten gehad. Het is dus een veelvoorkomend probleem. Wratten zijn erg besmettelijk, waardoor snelle verwijdering ervan aan te bevelen is.

Door de producten van Wartner is het verwijderen van wratten makkelijker geworden. Met de Wartner producten kan je de wrat namelijk bevriezen tot in de kern, waardoor deze gemakkelijk verwijderd wordt.

Wartner kalknagelpen

De kalknagelpen van Wartner is eenvoudig in gebruik en dringt diep door in de nagel. Hierdoor hoef je de nagel niet meer te vijlen. De kalknagelpen kan ook gebruikt worden bij schimmelnagels. 

Wartner kopen op Plein.nl

Wartner kan je gemakkelijk en snel online bestellen bij Plein. Als je vandaag bestelt, dan heb je de producten de volgende dag al in huis (mits voorradig). Zo kun je je voeten al snel behandelen.

|