Waterpik

Elektrische mondverzorgingsproducten koop je van Waterpik. Met de producten van Waterpik ben je verzekerd van een hoge en duurzame kwaliteit. Bestel de Waterflosser van Waterpik gemakkelijk online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 43

Waterpik – de uitvinder van de Waterflosser

Waterpik Technologies Inc. is sinds 50 jaar één van de meest vooruitstrevende producenten van geavanceerde elektrische mondverzorgingsproducten. Waterpik is de uitvinder van de Waterflosser (monddouche) en is wereldwijd marktleider in dit segment. Met 1.700 werknemers en 7 fabrieken in de Verenigde Staten en Canada zet Waterpik zich dagelijks in om hoogwaardige producten zoals waterflossers te ontwikkelen en te produceren.

Waterpik producten zijn klinisch getest

Waterpik zet zich dagelijks in om hoogwaardige producten te ontwikkelen en produceren. De producten van Waterpik worden klinisch getest aan gerenommeerde instituten en universiteiten. Zo is de effectiviteit van de Waterpik monddouche in meer dan 60 klinische studies aangetoond. Met de producten van Waterpik ben je verzekerd van een hoge en duurzame kwaliteit. De meest recente studie toont aan dat Waterflossen zelfs beter is dan ragen!

|