Waterpik

Een optimaal schoon en gezond gebit dankzij de mondverzorgingsproducten van Waterpik. Waterpik waterflosser reinigt gemakkelijk tussen de tanden en kiezen en zorgt voor een perfect schoon gebit.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 31

loreal-logo

Waterpik 

Waterpik zet zich dagelijks in om hoogwaardige producten zoals waterflossers te ontwikkelen en te produceren voor het realiseren voor een goede mondgezondheid. Waterpik Technologies Inc. is één van de meest vooruitstrevende producenten van geavanceerde elektrische mondverzorgingsproducten. Waterpik is de uitvinder van de Waterflosser (monddouche) en is wereldwijd marktleider in dit segment.  De producten van Waterpik worden klinisch getest aan gerenommeerde instituten en universiteiten. Zo is de effectiviteit van de Waterpik monddouche aangetoond in meer dan 50 klinische studies.

Waterpik Waterflosser 

De Waterpik Waterflosser behoort tot de volgende generatie Waterpik producten voor mondgezondheid. Door het pulserende water reinig je tot diep tussen de tanden en onder de tandvleesrand. Plekken in je mond waar je met traditioneel borstelen en reinigen tussen de tanden niet bij kunt. Het is klinisch bewezen dat een Waterflosser nog effectiever is dan traditioneel flosdraad.

Waterpik Waterflosser draadloos

De snoerloze Waterpik Waterflosser is een ideale oplossing wanneer je het gemak wilt ervaren van waterflossen zonder snoer. De Waterflosser is oplaadbaar, draagbaar en is ideaal voor gebruik in kleinere badkamers en onderweg.

Waterpik opzetborstels

Met de handige Waterpik opzetborstels reinig je effectief je tanden en kiezen. De opzetborstels zijn verkrijgbaar in drie varianten:

  1. Standaard Sensonic: ultrazachte, afgeronde haren reinigen zelfs de meest lastig te bereiken plekken in de mond.
  2. Compact Sensonic: een kleinere, slimmere opzetborstel voor een optimale reiniging van het gebit.
  3. Sensonic Interdentaal: speciaal voor het reiningen van de vaste beugel of implantaten.

Waterpik Complete Care

Poetsen en flossen is nu mogelijk met één praktisch apparaat:  één stekker, één stopcontact voor twee apparaten voor een gezonde mond. De sonische tandenborstel heeft drie reinigingsstanden voor een geweldige poetservaring. De Waterflosser komt diep tussen de tanden en onder de tandvleesrand om plaque en etensresten te verwijderen. De Waterpik Complete Care Sonic is perfect voor iedereen, ook met een slotjesbeugel, implantaten, kronen, bruggen of facings.

Waterpik Sonische tandenborstel

De Sensonic Professional sonische tandenborstel verwijdert effectief tandplak en verbetert de conditie van het tandvlees. De tandenborstel heeft een geavanceerde, ergonomische handgreep waardoor de tandenborstel plezierig in de hand ligt. Met drie unieke borstelkoppen, twee snelheidsinstellingen voor zachte reiniging of maximale plakverwijdering en een luxe indicatiemeter voor opladen. De geavanceerde borstelkop met de ultrazachte, afgeronde haren richt zich op lastig te bereiken plaatsen tussen de tanden. Het resyltaat?? Krachtige, maar toch zachte plakverwijdering voor een gezonde, aantrekkelijke glimlach.

Waterpik kopen op Plein.nl

Het beste flosapparaat voor jouw mondgezondheid online kopen? Dat kan! Op Plein.nl vind je het complete assortiment van Waterpik. Jouw waterflosser bestel je vandaag voordelig online en ontvang je, mits voorradig, morgen al bij je in huis! 

|