WaterWipes

Maak kennis met WaterWipes. 's Werelds zuiverste en mildste babydoekjes. WaterWipes zijn uniek omdat ze voor 99,9% bestaan uit water en een druppel fruitextract bevatten. Extra zacht voor het tere babyhuidje en multifunctioneel in gebruik.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

WaterWipes Billendoekjes
WaterWipes Billendoekjes
12 x 60 stuks = 720 doekjes
5
Morgen in huis 30% korting
WaterWipes Billendoekjes
WaterWipes Billendoekjes
18 x 48 stuks = 864 doekjes
Morgen in huis 30% korting
WaterWipes Snoetendoekjes
WaterWipes Snoetendoekjes
60 doekjes
Morgen in huis 24% korting
WaterWipes Snoetendoekjes
WaterWipes Snoetendoekjes
540 doekjes
Morgen in huis 32% korting
2x WaterWipes Snoetendoekjes
2x WaterWipes Snoetendoekjes
540 doekjes
Morgen in huis 34% korting
WaterWipes Billendoekjes
WaterWipes Billendoekjes
9 x 60 stuks = 540 doekjes
8
Morgen in huis 33% korting

WaterWipes babydoekjes

Maak kennis met WaterWipes babydoekjes, de enige babydoekjes zonder chemicaliën. De gepatenteerde technologie heeft het mogelijk gemaakt om 's werelds zuiverste en mildste babydoekjes te ontwikkelen. Als enige babydoekjes bevatten WaterWipes slechts gezuiverd water en een druppeltje grapefruitzaad extract. Bovendien zijn de babydoekjes multifunctioneel. Naast het schoonmaken van de billetjes zijn ze ook geschikt voor het schoonmaken van de handjes en gezichtjes.

Speciaal voor het tere babyhuidje

Wist je dat de huid van je kleintje vijf keer gevoeliger is dan jouw eigen huid? Verzorg en bescherm het tere babyhuidje optimaal met de babydoekjes van WaterWipes. Zonder parfum, geurstoffen, conserveringsmiddelen en andere chemicaliën, maar slechts bestaande uit water (99,9%) en een druppel fruitextract.

Geen wonder dat 97% van de verloskundigen in de UK WaterWipes geschikt vindt voor gebruik op de huid van pasgeboren baby's. Bovendien wordt WaterWipes als enige babydoekje aanbevolen door Allergy UK, National Eczema Association of America en Association Française pour la Prévention des Allergies.

Voordelen WaterWipes babydoekjes

  • 99,9% water
  • Geschikt vanaf de geboorte
  • Vrij van conserveringsmiddelen
  • Niet-irriterend
  • Extra zacht en vetvrij
  • Dikke doekjes waardoor ze minder snel scheuren
  • Voorkomt luieruitslag

WaterWipes Babydoekjes bevatten geen van de chemicaliën en synthetische toevoegingen gevonden in andere babydoekjes. WaterWipes irriteren de huid op geen enkele manier en kunnen helpen luieruitslag en andere huidproblemen te voorkomen.

Waterwipes Snoetendoekjes

WaterWipes Snoetendoekjes zijn de puurste snoetendoekjes ter wereld. In een handomdraai maak je de handjes, de voetjes en het gezichtje van je kleine smeerpoets hiermee weer schoon. Natuurlijk en superzacht. De snoetendoekjes hebben een stevige, reinigende structuur en bevatten slechts drie ingrediënten: 99,9% gezuiverd water met een druppel fruit- en soapberry extract. Meer heb je niet nodig.  

Baby’s, peuters en kleuters gaan maar wat graag op onderzoek uit. Ze kliederen wat af: tijdens het eten, knutselen of buitenspelen. Laat ze er maar lekker een smeerboel van maken, want daarvoor hebben we deze doekjes ontwikkeld. Met 99,9% water en een druppel fruit- en soapberry extract, speciaal voor het natuurlijk schoonmaken van hun handjes, gezichtje en voetjes. 

Soapberries staan bekend om hun huidverzorgende en milde eigenschappen en worden al eeuwenlang gebruikt. Overal ter wereld. De unieke structuur van onze doekjes doet de rest. Ze maken grondig schoon, zijn superzacht voor de gevoelige kinderhuid en voorkomen schrale en rode wangetjes. 

WaterWipes kopen op Plein.nl

Bestel de WaterWipes babydoekjes voor jouw kindje gemakkelijk en veilig bij Plein. Altijd snel in huis! Vragen over jouw product? Onze klantenservice helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt hen al je vragen sturen via [email protected] of bellen op 088-8000 200