WC Eend

Kalkaanslag ontstaat helaas ook in het toilet. Chloor -en bleekmiddelen verwijderen geen kalk maar camoufleren dit alleen, niet echt schoon dus. Bestel WC Eend online bij Plein voor een schoon toilet!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

WC Eend Toiletblok Active Clean Marine
Meepakker
WC Eend Toiletblok Active Clean Marine
37 gr
(0)
Maandag in huis
58% korting
2,99 (adviesprijs) 1,25
Bekijk product: WC Eend Toiletblok Active Clean Marine

WC EEND

WC EEND pakt de oorzaak bij de bron aan. Helaas is het een feit, waar water is, is kalk. Kalkaanslag komt niet alleen voor in een waterkoker, koffiezetapparaat of wasmachine, ook in het toilet. Kalk is een broedplaats voor bacteriën. Op de WC kan kalkaanslag en vuil zich heel makkelijk hechten, hier kunnen bacteriën snel vermenigvuldigen. Bleek -en chloormiddelen verwijderen geen kalk. WC EEND verwijdert kalk en dus ook de bacteriën, de WC is dus echt helemaal schoon.

In de WC ontstaat vooral onder de rand een laag van kalk, maar ook in de pot zelf kan er een dunne laag kalk aanwezig zijn. Kalkaanslag kan voor een doffe kleur zorgen in de pot, onderin het water kunnen er zelfs bruine strepen ontstaan, dit ziet er heel onhygiënisch uit. WC EEND verwijdert kalk voor een glanzend schoon toilet die stralend wit is!