Weetabix

Weetabix is een Brits ontbijtgranenmerk dat in 1932 werd opgericht. Het merk staat bekend om zijn lekkere en voedzame ontbijtproducten die zorgen voor een goede start van de dag.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

Weetabix Oreo O's
Weetabix Oreo O's
350g
11% korting
6x Weetabix Oreo O's
6x Weetabix Oreo O's
350g
16% korting
3x Weetabix Oreo O's
3x Weetabix Oreo O's
350g
13% korting
Weetabix Original
Weetabix Original
430 gr
6x Weetabix Original
6x Weetabix Original
430 gr
8% korting
3x Weetabix Original
3x Weetabix Original
430 gr
5% korting

Weetabix

Weetabix is al sinds 1932 een begrip in de wereld van ontbijtgranen. Het merk staat bekend om zijn lekkere en voedzame ontbijtproducten die zorgen voor een goede start van de dag. Weetabix is een van de meest geliefde ontbijtmerken ter wereld, en dat is niet zonder reden. Weetabix ontbijtgranen zijn gemaakt van volkoren tarwe, waardoor ze rijk zijn aan vezels en vitamines. Bovendien bevatten ze geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen en zijn ze veganistisch. Weetabix ontbijtgranen zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder de originele variant, chocolade, fruitig en meer. Of je nu van zoet of hartig houdt, er is voor elk wat wils.

Weetabix Ontbijtgranen

Het assortiment van Weetabix op Plein.nl biedt verschillende varianten van Weetabix-ontbijtgranen aan. Van de klassieke ontbijtgranen tot de populaire chocoladevariant, alles is verkrijgbaar. Bovendien zijn er verschillende verpakkingen beschikbaar, waardoor je altijd de juiste hoeveelheid ontbijtgranen in huis hebt. Je kunt dus gemakkelijk en snel je favoriete Weetabix-ontbijtgranen bestellen en laten bezorgen bij jou thuis.

Weetabix kopen op Plein

Ontdek het assortiment Weetabix op Plein.nl. Met Weetabix ontbijtgranen begin je de dag goed. Het is een voedzaam ontbijt dat ervoor zorgt dat je de hele ochtend vol energie zit. Bovendien zijn de ontbijtgranen lekker en gemakkelijk te bereiden. Voeg gewoon melk of yoghurt toe en eventueel wat fruit om het af te maken.