Weight Care * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Afvallen of op gewicht blijven? Weight Care helpt je op een verantwoorde en lekkere manier een paar kilootjes kwijt te raken of als je je ideale gewicht wilt behouden.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 8 van 8

Weight Care Detox Rood
Weight Care Detox Rood
500 ml
Maandag in huis 56% korting
3x Weight Care Detox Rood
3x Weight Care Detox Rood
500 ml
Maandag in huis 61% korting
Weight Care Drinkmaaltijd Vanille
Weight Care Drinkmaaltijd Vanille
330 ml
Maandag in huis 39% korting
Weight Care Shake Havermout Honing
Weight Care Shake Havermout Honing
440 gr
Maandag in huis 15% korting
3x Weight Care Maaltijdreep Karamel
3x Weight Care Maaltijdreep Karamel
2 x 58 gr
Maandag in huis 16% korting
3x Weight Care Drinkmaaltijd Vanille
3x Weight Care Drinkmaaltijd Vanille
330 ml
Maandag in huis 40% korting
Weight Care Maaltijdreep Karamel
Weight Care Maaltijdreep Karamel
2 x 58 gr
Maandag in huis 14% korting
Weight Care Drinkmaaltijd Mokka
Weight Care Drinkmaaltijd Mokka
330 ml
Maandag in huis 42% korting
loreal-logo

Weight Care

Weight Care helpt je als je een paar kilo’s kwijt wilt of juist als je op jouw ideale gewicht wilt blijven. Het bedrijf werd in 1989 in Nederland opgericht en heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot de specialist en marktleider op het gebied van afslankproducten. Weight Care biedt een uitgebreid assortiment van maaltijdvervangers en calorie-arme tussendoortjes die je helpen je gewicht in balans te houden. 

Afvallen met Weight Care

Wil je graag afvallen of juist op gewicht blijven? Weight Care heeft voor jou de perfecte oplossing! Met Weight Care zit je lekker in je vel zonder gedoe en houd je je gewicht in balans. De producten bevatten de allerbeste ingrediënten, zijn een bron van eiwitten en vezels en bevatten de perfecte combinatie van vitaminen en mineralen. En, misschien wel het allerbelangrijkste, Weight Care producten zijn bovenal erg lekker. Voel je lekker in je vel en kies voor Weight Care.

Voordelen van Weight Care:

  • Lekker en calorie-arm
  • Makkelijk en snel te bereiden
  • Samengesteld volgens de richtlijnen van de Europese Voedselveiligheidsorganisatie (EFSA)
  • Handig bij afslanken én als je op gewicht wilt blijven.

Weight Care producten

Weight Care biedt een breed assortiment aan producten die jou helpen om gewicht te verliezen of je ideale gewicht te behouden. Afhankelijk van jouw doel neem je in plaats van een gewone maaltijd één of twee Weight Care maaltijdvervangers per dag. Je hebt hierbij de keuze uit Weight Care maaltijdshakes, drinkmaaltijden, maaltijdrepen, havermout en muesli. Allemaal heel verantwoord en gezond! De maaltijdvervangers zijn namelijk zo samengesteld dat ze de juiste voedingsstoffen, zoals eiwitten en vitamines en mineralen, bevatten die je op een dag nodig hebt. Tegelijkertijd bevatten ze weinig calorieën wat ervoor zorgt dat je op een verantwoorde manier gewicht verliest. Om het afvallen nog makkelijker te maken, heeft Weight Care ook lekkere en verantwoorde snacks in het assortiment in de vorm van chips en repen. Of kies voor gemak met de alles-in-1 afslankpakketten. 

Weight Care aanbieding

Op zoek naar de producten van Weight Care? Op Plein.nl vind je aanbiedingen en scherpe acties. Zo ook op de producten van Weight Care. Ontdek nu onze actuele aanbiedingen en bestel Weight Care voordelig online bij Plein.

Weight Care kopen op Plein.nl

Weight Care bestellen? Op Plein.nl vind je alle Weight Care producten. Van maaltijdvervangers tot afslankrepen en van lekkere tussendoortjes (zoals chips en repen) tot drinkmaaltijden. Je vindt het complete assortiment bij ons online. Bestellen is bovendien eenvoudig en veilig en je hebt je bestelling altijd snel in huis. Ideaal als je snel wilt beginnen met afvallen!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs