Witte Kruis

Witte Kruis Poeders werken effectief en snel bij hoofdpijn, kiespijn, koorts en pijn bij griep, spierpijn en menstruatiepijn. Witte Kruis poeders bevatten paracetamol en coffeïne en werken koortsverlagend en pijnstillend.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Witte Kruis Paracetamol Granulaat
Witte Kruis Paracetamol Granulaat
10 sachets

Witte Kruis

Het Witte kruis is een landelijk actieve grote zorgorganisatie in Nederland. Zij zijn gedreven om de kansen op gezondheid, veiligheid en de kwaliteit van het leven zo goed mogelijk te maken. Daarnaast probeert het Witte Kruis de best mogelijke zorg te leveren bij de patiënt.

Dat doet het Witte Kruis in samenwerking met verschillende partners in ziekenhuizen, huisartspraktijken, meldkamers, GGZ-instellingen, verloskundige praktijken en GGD’s. De actieve samenwerking die het Witte Kruis heeft waarborgt de kwaliteit van de zorgverlening die zij leveren. De veiligheid en de patiëntbelangen staan hierbij centraal.

Witte Kruis poeders

Witte Kruis Poeders bij hoofdpijn, kiespijn, koorts en pijn bij griep, zenuwpijn, spit, spierpijn en menstruatiepijn.

Lees voor gebruik de hele bijsluiter nauwgezet door. Deze bevat belangrijke informatie over dit geneesmiddel dat je zorgvuldig dient te gebruiken om een goed resultaat te bereiken. 

Witte Kruis kopen op Plein

Witte Kruis koop je op Plein. De poeders van Witte Kruis zijn goede pijnstillers die helpen bij diverse klachten. Koop de verzorgende producten van Witte Kruis op Plein. Altijd snel in huis.