Woody Cat

Woody Cat is een kwalitatief hoogwaardige, op plantenbasis ontwikkelde kattenbakkorrel gemaakt van geperste houtvezels. Je bestelt de producten van Woody Cat online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Woody Cat Houtkorrel
Woody Cat Houtkorrel
25 liter
0
Morgen in huis 7% korting
Woody Cat Houtkorrel
Woody Cat Houtkorrel
5 kg
1
Morgen in huis

Woody Cat Kattenbakvulling

Woody Cat is een kwalitatief hoogwaardige, op plantenbasis ontwikkelde kattenbakkorrel die overtuigt door zijn speciale producteigenschappen:

  • Woody Cat kattenbakvulling gaat lang mee dankzij het grote absorberende vermogen.
  • Extreem goede opname van onaangename geurtjes
  • Compacte, gemakkelijk uit de bak te halen klompjes
  • Hygiënisch en stofvrij en daardoor aangenaam voor mens en dier.

Woody Cat is een natuurzuiver product gemaakt van geperste houtvezels. Woody Cat is een volkomen milieuvriendelijk product en kan na gebruik in de GFT-container worden gedeponeerd. Woody Cat kattenbakvulling gaat lang mee dankzij het grote absorberende vermogen. Een laagje korrels van 3 a 4 cm is daarom voldoende. Door de natuurlijke samenstelling heeft Woody Cat Kattenbakvulling geen schadelijke gevolgen voor jou en jouw kat.

Woody Cat Kattenbakvulling online kopen

Woody Cat koop je gemakkelijk en voordelig online op huisdierplein. De Woody Cat kattenbakvulling is op huisdierplein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Woody Cat? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.