Wortie

Wortie is een effectieve wrattenverwijderaar en ideaal om thuis te gebruiken. Wortie is even effectief als bevriezen van wratjes bij de huisarts en is te gebruiken bij volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Wortie Wratten Verwijderaar
Wortie Wratten Verwijderaar
50 ml
(1)
Morgen in huis
16,16
Bekijk product: Wortie Wratten Verwijderaar
Wortie Wratten Verwijderaar Advanced
Wortie Wratten Verwijderaar Advanced
50 ml
(1)
8% korting
19,99 (adviesprijs) 18,44
Bekijk product: Wortie Wratten Verwijderaar Advanced

Wortie 

Wortie is een effectieve wrattenverwijderaar en kan je gemakkelijk thuis gebruiken. Wortie is even effectief als het bevriezen van wratten bij de huisarts en is te gebruiken bij volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar.

Bij Plein hebben we de volgende producten van Wortie in het assortiment:

Wortie wrattenverwijderaar

De Wortie Wrattenverwijderaar bevriest alleen de wrat zelf en zorgt dat de huid gezond blijft. Bij een behandeling na minimaal 30 seconden moet de wrat onder het vriespunt blijven voor het maximale effect.

Wortie Wrattenverwijderaar Advanced

De Wortie Advanced wrattenverwijderaar bevriest de ongewenste wrat of voetwrat. Door de ijskoude applicator kop wordt alleen de wrat bevroren en niet de gezonde huid eromheen. Hij is precies en effectief. De Wortie Advanced komt ook met een geleidende gel en beschermpleisters. 

Wortie kopen op Plein

Op Plein vind je het uitgebreide assortiment van Wortie wrattenverwijderaars. Ideaal als je last hebt van wratjes. Ontdek het complete assortiment en bestel direct bij Plein. Altijd snel in huis!