toon categorieën & filters

XT Luis

Luizen ga je tegen met XT Luis. Met de producten van XT Luis doodt je de luizen waarna je ze gemakkelijk uit het haar kunt kammen. Het complete assortiment van XT Luis bestel je gemakkelijk, snel en veilig bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

XT Luis Once Liquid Gel
XT Luis Once Liquid Gel
100 ml
(0)
Direct leverbaar
16% korting
15,99 (adviesprijs) 13,49
Bekijk product: XT Luis Once Liquid Gel
XT Luis Protect & Go Spray
XT Luis Protect & Go Spray
200 ml
(0)
Direct leverbaar
19% korting
16,99 (adviesprijs) 13,83
Bekijk product: XT Luis Protect & Go Spray

XT Luis

De luis is een parasiet en gaat op warme plekjes zitten wat meestal in je haar is. Ze gaan ontzettend erg jeuken en dat is natuurlijk vervelend. Daarnaast is het ook ontzettend vervelend dat luizen zich er snel uitbreiden. Daarom moet je er zo snel mogelijk bij zijn. Daarvoor kan je de producten van XT Luis kopen. Dit maakt de luizen dood en dan kan je ze uit je haar kammen. Daarnaast is het ook aan te raden om je jas, bed en als het kan de bank te wassen want de luizen gaan overal inztiten en kunnen anders weer terugkomen of bij iemand anders in zijn haar gaan zitten.

XT Luis kopen op Plein.nl

Luizen gaan ontzettend jeuken en wanneer je erachter komt dat je ze hebt moet je het zo snel mogelijk behandelen. Daarom is het fijn als je XT Luis op voorraad hebt. Natuurlijk kan je het ook vandaag nog bestellen en dan wordt het morgen al geleverd. Het complete assortiment van XT Luis bestel je gemakkelijk, snel en veilig bij Plein. Altijd snel in huis en netjes bij je thuisgeleverd. Ontdek ook het gemak van Plein en bestel nu direct online.