Xylimelts * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Xylimelts zijn duurzaam hechtende schijfjes die zorgen voor een langdurige xylitol-afgifte bij droge mondklachten. Het stimuleert de speekselstroom en zorgt voor verlichting van droge mond klachten. Beschermt, hydrateert en smeert.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

2x Xylimelts voor Droge Mond
2x Xylimelts voor Droge Mond
40 stuks
8
Maandag in huis 5% korting
2x Xylimelts voor Droge Mond Milde Munt
2x Xylimelts voor Droge Mond Milde Munt
40 stuks
6
Maandag in huis 12% korting
Xylimelts voor Droge Mond Milde Munt
Xylimelts voor Droge Mond Milde Munt
40 stuks
6
Maandag in huis 8% korting
Xylimelts voor Droge Mond
Xylimelts voor Droge Mond
40 stuks
8
Maandag in huis

Xylimelts voor een droge mond

Xylimelts is ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf Oracoat. Het bedrijf is wereldleider in de baanbrekende technologie van de hechtende schijfjes voor gebruik in de mond. De doelstelling van Jeff Haley, de oprichter en hoofdwetenschapper, is dat producten pas op de markt mogen komen als ze klinisch bewezen zijn. Het bedrijf werkt samen met academische instellingen, tandheelkundigen en medische professionals om innovatieve oplossingen voor mondverzorging te ontwikkelen.

Droge mond klachten

Klachten van een droge mond komen veelvuldig voor. Deze klachten zijn vaak een gevolg van gebruik van bepaalde medicijnen. Maar ook ziektes zoals Syndrom van Sjögren, reumatische aandoeningen, chemo- en bestralingstherapie en chronische stress kunnen droge mond klachten veroorzaken. Door het gebrek aan speeksel in de mond kunnen er diverse problemen ontstaan. Zo is de kans op het krijgen van gaatjes veel groter, maar ook ontstoken tandvlees, irritatie van de zachte weefsels, droge lippen en gescheurde mondhoeken komen vaak voor bij mensen met een droge mond. Ook op sociaal gebied kan het problemen met zich mee brengen, zoals praten en ook slikken kan zeer onprettig aanvoelen. 

Xylimelts

Xylimelts zijn duurzaam hechtende schijfjes die zorgen voor een langdurige xylitol-afgifte bij droge mondklachten. Het stimuleert de speekselstroom en zorgt voor verlichting van droge mond klachten. Beschermt, hydrateert en smeert. Vermindert slaapstoornissen door een droge mond. Het resultaat: je hebt zowel overdag als 's nachts geen droge mond meer. De Xylimelst zijn in 2 varianten verkrijgbaar, milde munt en munt vrij. 

Xylimelts kopen op Plein.nl

Xylimelts kopen doe je bij Plein. Op Plein.nl vind je het complete assortiment van Xylimelts. Je vind alle Xylimelts producten voordelig op Plein.nl. Altijd snel in huis!

Heb je vragen over de producten van Xylimelts of wil je advies over welk product je moet kopen? Neem dan contact op met onze mondhygiëniste Marjolein via [email protected] of op telefoonnummer 088-8000 200

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs