Yaweco

Waarom een nieuwe tandenborstel als je ook alleen de borstelkop kunt vervangen? De milieuvriendelijke tandenborstels van Yaweco helpen bij het verminderen van plastic en gaan dankzij de hoge kwaliteit lang mee.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Yaweco Opzetandenborstel Soft
Yaweco Opzetandenborstel Soft
4 stuks
(0)
Morgen in huis
13% korting
7,45 (adviesprijs) 6,47
Bekijk product: Yaweco Opzetandenborstel Soft
Yaweco Dental Floss Bijenwas
Yaweco Dental Floss Bijenwas
40 meter
(0)
Direct leverbaar
5,21
Bekijk product: Yaweco Dental Floss Bijenwas

Yaweco

Waarom een nieuwe tandenborstel als je ook alleen de borstelkop kunt vervangen? De tandenborstelkoppen van Yaweco zijn zachte opzetborstels te gebruiken op de Yaweco tandenborstels. De opzetborstels zijn gemaakt van plantaardige castorolie en bieden een fijne verzorging voor je tanden en tandvlees. 100% plantaardig.

Yaweco tandenborstels

Yaweco tandenborstels worden volledig in het Duitse Zwarte Woud vervaardigd. De tandenborstels van Yaweco zijn van de allerhoogste kwaliteit. Uitgebreide tests in de productieafdeling van Yaweco garanderen een hoge kwaliteitsstandaard. De borstelharen zijn perfect afgerond.

Door de hoge kwaliteit van de tandenborstel kan het handvat zeer lang worden hergebruikt. Extra fijn: Als de opzetborstel is verwijderd, kan de tandenborstel ook als tongschraper worden gebruikt.

Yaweco kopen op Plein

Op Plein vind je de milieuvriendelijke tandenborstelkoppen en floss van Yaweco. Ontdek nu jouw favorieten en bestel Yaweco voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!