Yeowww

Het onweerstaanbare kattenspeelgoed van Yeowww bevat catnip. Dit kattenkruid heeft een grote aantrekkingskracht op katten waardoor jouw kat blijft spelen met Yeowww. Het kattenspeelgoed is verkrijgbaar in diverse leuke vormen en kleuren.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Yeowww Stinkies Catnip Sardientjes in Blik
Yeowww Stinkies Catnip Sardientjes in Blik
3 stuks
(1)
Morgen in huis
21,25
Bekijk product: Yeowww Stinkies Catnip Sardientjes in Blik
Yeowww Stinkies Catnip Sardientje  Gestipt
Yeowww Stinkies Catnip Sardientje Gestipt
7,5 cm
(0)
Morgen in huis
6,48
Bekijk product: Yeowww Stinkies Catnip Sardientje Gestipt
Yeowww Sigaar Met Catnip Bruin
Yeowww Sigaar Met Catnip Bruin
18 cm
(0)
Morgen in huis
13% korting
10,25 (adviesprijs) 8,95
Bekijk product: Yeowww Sigaar Met Catnip Bruin
Yeowww Chicata Catnip Banana
Yeowww Chicata Catnip Banana
17 cm
(2)
Morgen in huis
12% korting
12,50 (adviesprijs) 10,99
Bekijk product: Yeowww Chicata Catnip Banana

Yeowww

Yeowww heeft het leukste speelgoed voor jouw kat. Jouw kat zal letterlijk aangetrokken worden tot het speelgoed van Yeowww door de catnip die al het speelgoed van Yeowww bevat. Catnip is een van de meest krachtige soorten kattenkruid dat grote aantrekkingskracht heeft op katten. Het Amerikaanse merk vult haar speelgoed volledig met catnip en niet met vulmiddelen of resten van een plant.

Het catnip van Yeowww is afkomstig uit Amerika waar het wordt verbouwd en geoogst. Er wordt nauw samengewerkt met de particuliere boeren om zonder chemicaliën en bestrijdingsmiddelen het catnip te oogsten. Dit betekent dat het biologisch geteelde kattenkruid haar bijdrage doet aan een betere wereld en de catnip van de allerhoogste kwaliteit it.

Yeowww kattenspeelgoed

Yeowww heeft een divers assortiment met catnip gevulde kattenspeeltjes. Zo zijn er de stinkies Catnip Sardientjes in Blik. Dit zijn minispeeltjes gevuld met Catnip in een blik. Hier heeft jouw kat uren speelplezier mee door de unieke Catnip vulling van Yeowww. Daarnaast is er ook de Chicata Catnip Banana en de Yeowww Sigaar met Catnip Bruin.

Yeowww kopen op Plein

Op Plein vind je een divers assortiment aan catnip gevulde kattenspeeltjes van Yeowww. Met de kattenspeeltjes van Yeowww kan jouw kat zich uren vermaken. Voor het beste speelplezier van jouw kat bestel je Yeowww op Plein. Altijd snel in huis!