Ymea

De overgang is niet niks. Ymea biedt daarom een compleet assortiment voor vrouwen die in de overgang zitten. Deze producten helpen bij overgangsverschijnselen, zodat je je tijdens de overgang prettig blijft voelen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Ymea Overgang Silhouet
Ymea Overgang Silhouet
128 capsules
1
Morgen in huis 18% korting
Ymea Overgang 8 in 1 Capsules
Ymea Overgang 8 in 1 Capsules
64 capsules
1
Morgen in huis
2x Ymea Overgang 8 in 1 Capsules
2x Ymea Overgang 8 in 1 Capsules
64 capsules
1
Morgen in huis
Ymea Dag & Nacht
Ymea Dag & Nacht
64 capsules
0
Morgen in huis 25% korting
Ymea Overgang Silhouet
Ymea Overgang Silhouet
64 capsules
0
Morgen in huis 25% korting

Ymea

De overgang is niet niks. Ymea biedt daarom een compleet assortiment voor vrouwen die in de overgang zitten. Deze producten helpen bij overgangsverschijnselen, zodat je je tijdens de overgang prettig blijft voelen. De producten van Ymea zijn ontwikkeld op een natuurlijke basis van plantextracten, waardoor ze het lichaam perfect aanvoelen.

Ymea heeft verschillende producten ontwikkelt voor vrouwen. Zo kun je je prettig blijven voelen tijdens de overgang:

Ymea Silhouet

Ymea Silhouet is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die in de overgang zijn en hun figuur willen behouden. Dit supplement zorgt voor een gezonde stofwisseling (zink*) en ondersteunt een gezonde vochtbalans (Prunus cerasus*). Daarnaast helpt Ymea Silhouet bij het verminderen van de overgangsklachten.

Ymea Dag en Nacht

Ymea Dag en Nacht ondersteunt zowel 's nachts als overdag bij de overgang. De tweevoudige formule ondersteunt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, stemmingswisselingen en nachtzweten. Hierdoor slaap je lekker en word je weer uitgerust wakker.

Ymea Totaal en Vitaliteit en Totaal Extra Energie

Door schommelingen in de hormoonspiegel kan je als vrouw extra vermoeidheid ervaren. Ymea Totaal ondersteunt bij opvliegers, nachtzweten en stemmingswisselingen. Daarnaast draagt Ymea Totaal Extra Energie bij aan een positieve stemming en extra energie bij vermoeidheid.

Ymea 8-in-1

Ymea 8-in-1 ondersteunt bij de 8 meest voorkomende overgangsverschijnselen. Ymea 8-in-1 helpt onder meer bij opvliegers en nachtelijk transpireren, het draagt bij aan de vetverbranding en gewichtsverlies en helpt vermoeidheid te verminderen.

Ymea kopen op Plein

Op Plein vind je het complete assortiment van Ymea. Van Ymea Silhouet tot Ymea Totaal en Ymea Dag- en Nacht. Ontdek nu jouw favoriete Ymea product en bestel voordelig en veilig online bij Plein. Altijd snel in huis!