Ymea

De overgang is niet niks. Ymea biedt daarom een compleet assortiment voor vrouwen die in de overgang zitten. Deze producten helpen bij overgangsverschijnselen, zodat je je tijdens de overgang prettig blijft voelen. Bestel Ymea bij Plein!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Ymea

De overgang is niet niks. Ymea biedt daarom een compleet assortiment voor vrouwen die in de overgang zitten. Deze producten helpen bij overgangsverschijnselen, zodat je je tijdens de overgang prettig blijft voelen. De producten van Ymea zijn ontwikkeld op een natuurlijke basis van plantextracten, waardoor ze het lichaam perfect aanvoelen.

Ymea helpt bij de overgang

Ymea heeft verschillende producten ontwikkelt voor vrouwen. Zo kun je je prettig blijven voelen tijdens de overgang. Voor klachten tijdens de nacht heeft Ymea de goede nachtrust ontwikkelt. Deze tabletten zorgen voor een diepere slaap en verminderen klachten. De dag en nacht tabletten hebben een dubbele werking. Tijdens de nacht kan je rustig slapen, terwijl wisselende stemmingen overdag minder worden.

De silhouet tabletten zorgen voor goede ondersteuning van het lichaam, waardoor je minder honger gevoel hebt. Dit helpt om tijdens de overgang een mooi figuur te houden. Voor een gezonde en evenwichtige voeding.

Daarnaast heeft Ymea ook verschillende multivitamines en mineralen die je lichaam ondersteunen. Door deze vitamines en mineralen blijft je lichaam in balans en krijgt je lichaam extra weerstand. Dit zorgt voor minder klachten terwijl je het lichaam ook beter verzorgd.

Ymea online kopen

Ymea is eenvoudig, snel en voordelig te verkrijgen bij Plein. Bestel vandaag en ontvang de producten morgen (mits voorradig) al thuis. Zo kun je de producten snel gebruiken.

|