Zarqa

Ontdek de zuivere en milde verzorging van Zarqa. Zarqa producten zijn speciaal ontwikkeld om risico op allergie te verminderen. Bij Plein vind je Zarqa crème, dode zeezout, Zarqa Baby en meer. Ontdek de beste Zarqa aanbieding en koop nu.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 19 van 19

Zarqa

Maak kennis met de natuurlijke verzorging van Zarqa. Zarqa is zuiver, mild en natuurlijk en speciaal ontwikkeld om het risico op allergieën te minimaliseren. Eén op de 10 mensen in Nederland heeft last van een chronische huidallergie. Hieronder vallen overgevoeligheid van de huid, eczeem of psoriasis. Daarnaast hebben veel mensen regelmatig last van een droge, ruwe of rode huid. Door de toenemende blootstelling aan schadelijke stoffen door milieuvervuiling en door de toenemende parfum en conserveringsmiddelen zal het aantal klachten de komende jaren blijven groeien.

Zarqa wil hier graag verandering in brengen. De producten van Zarqa bevatten alleen natuurlijke en plantaardige werkstoffen die je huid in balans brengen. De lichaamseigen zouten en mineralen uit de Dode Zee in combinatie met essentiële plantenextracten en werkstoffen zorgen voor een optimale verzorging. Zarqa maakt geen gebruik van parfum en conservering en synthetische ingrediënten als paraffine, parabenen en kleurstoffen. Hierdoor is Zarqa geschikt voor de (zeer) gevoelige huid. 

Zarqa natuurlijke verzorging

Zarqa biedt een totale verzorging van de huid. De collectie bevat producten voor het gezicht, het lichaam, de onzuivere huid (speciaal voor tieners en jongeren), haarverzorging, voetverzorging en een lijn speciaal voor baby’s en kinderen onder de naam Zarqa Baby. Ook verkoopt Zarqa Pure Dode Zee Zout. Dit zout, speciaal voor lichaam en bad, bevat een extreem hoog gehalte aan mineralen voor de ultieme verzorging van je huid. 

Zarqa Baby

Speciaal voor de gevoelige en kwetsbare babyhuid heeft Zarqa een babylijn ontwikkeld. Zarqa Baby beschermt en verzorgt de tere baby- en kinderhuid. De producten reinigen en verzorgen op milde wijze en zijn geschikt voor de (zeer) gevoelige huid. De huidbarrière van je kleintje is tot zijn twaalfde levensjaar nog niet volledig ontwikkeld. Overmatige blootstelling aan onnodige toevoegingen, zoals parfum en conserveringsmiddelen, belasten de huid en kunnen op latere leeftijd zorgen voor een overgevoelige huid of eczeem. Zarqa Baby bevat geen overbodige toevoegingen en is veilig voor de kwetsbare huid en haartjes. Bovendien prikt Zarqa Baby niet in de oogjes. 

Zarqa producten kopen

Snel genieten van de natuurlijke verzorgingsproducten van Zarqa? Bestel jouw favoriete Zarqa producten eenvoudig, snel en veilig online bij Plein. Wij hebben het complete assortiment van Zarqa. Van dagcrème, huidolie en Zarqa baby tot shampoo en lichaamsverzorging. Ontdek nu jouw favoriete Zarqa producten en bestel direct online.

|