VSM Kind Kindival 120 tabletten

Direct leverbaar
9,19
  • Gratis bezorging vanaf 35,- *
  • Bestelling uiterlijk dinsdag in huis
  • Binnen 30 dagen gratis retourneren

VSM Kind Kindival

VSM Kindival is een homeopathisch geneesmiddel speciaal ontwikkeld voor kinderen. VSM Kindival wordt toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze. Door de huidige wetgeving is het niet mogelijk om op de verpakking te vermelden waar dit product voor is (indicatie) en meer informatie te geven. Plein.nl mag deze informatie ook niet op de site zetten. 
Mocht je algemene informatie willen over dit product stuur dan een mail naar onze drogist dan kan zij je persoonlijk de gevraagde informatie geven.

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Medische informatie

GTIN 8728300895783
Extra handel artikel aanduiding waarde 80015
Product naam VSM kind Kindival
Registratiecode RVH
GPC Homeopathisch complex
Aanbevolen dosering 1
Maximale dosering 4
Leeftijd 0-6 jaar
Gebruiks advies Half uur voor/na de maaltijd in de mond uiteen laten vallen, even in de mond houden en daarna doorslikken; voor kleine kinderen kunnen de tabletten tussen 2 lepels fijngedrukt worden. Indien binnen 14 dagen geen verbetering klacht, raadpleeg arts.
Bewaar advies Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking beneden de 25 °C.
Houdbaar Na opening is dit homeopathisch geneesmiddel nog 2 jaar houdbaar. Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op etiket na 'Niet gebruiken na' staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Verkoopsvoorwaarden Uitsluitend apotheek of drogist
Afleverstatus UAD
Toedingingsvorm Tablet
Gebruiksindicatie Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze
Contra-Gebruiksindicatie Allergie voor één van de stoffen in dit geneesmiddel.
Gebruik tijdens zwangerschap N.V.T.
Gebruik tijdens borstvoeding N.V.T.
Gebruiksbeperking Intolerantie bepaalde suikers. Wordt de klacht na 14 dagen niet minder, of wordt hij zelfs erger? Neem dan contact op met uw arts.
Ingrediënten Cypripedium pubescens D4 15 mg , Magnesium carbonicum D10 20 mg , Zincum valerianicum D12 15 mg
Documenten Bijsluiter
Toepassen bij Homeopathisch geneesmiddel

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via [email protected] of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je nog geen antwoord hebt op je vragen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Dosering
Kinderen van 0 tot 6 jaar 4 maal daags 1 tablet. Kindival tabletten bij voorkeur een half uur voor/na de maaltijd in de mond uiteen laten vallen, even in de mond laten houden en dan laten doorslikken. Voor baby’s kun je de tabletten fijndrukken tussen twee schone lepeltjes. Na twee weken aaneengesloten gebruik kun je het beste een week stoppen. Daarna kun je het gebruik weer hervatten indien nodig. Samensteling
Per tablet: Magnesium carbonicum D10 20 mg, Cypripedium pubescens D4 15 mg, Zincum valerianicum D12 15 mg. Hulpstoffen zijn cellulose, magnesium stearaat, melksuiker en talk. Tabletmassa ad 100 mg. Wat moet je verder nog weten over dit product?

Productinformatie over VSM Kind Kindival

  • Merk: VSM
  • Ean: 8728300895783
  • Artikel: 733-342
9,19
Direct leverbaar
  • Gratis bezorging vanaf 35,- *
  • Bestelling uiterlijk dinsdag in huis
  • Binnen 30 dagen gratis retourneren