Weleda Biodoron 0.1% Tabletten 250 tabletten

Direct leverbaar
26,99
 • Gratis bezorging vanaf 35,- *
 • Bestelling uiterlijk woensdag in huis
 • Binnen 30 dagen gratis retourneren

Weleda Biodoron tabletten 0,1%

Biodoron tabletten 0,1% is een homeopathisch geneesmiddel. Door de huidige wetgeving is het niet mogelijk om op de verpakking te vermelden waar dit product voor is (indicatie) en meer informatie te geven. Plein.nl mag deze informatie ook niet op de site zetten. 
Mocht je algemene informatie willen over dit product stuur dan een mail naar onze drogist dan kan zij je persoonlijk de gevraagde informatie geven.

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Medische informatie

GTIN 8711776630040
Extra handel artikel aanduiding waarde 84862
Product naam Biodoron 0,1%
Registratiecode RVH
GPC Homeopathisch simplex
Aanbevolen dosering 1-3x per dag 1-2, afhankelijk leeftijd
Maximale dosering 1-6, afhankelijk leeftijd
Leeftijd Vanaf 5 jaar
Gebruiks advies De tabletten innemen met wat water, in geheel doorslikken zonder te kauwen, gedurende maximaal 8-12 weken; zo nodig te herhalen na een pauze van enkele weken
Bewaar advies Buiten bereik en zicht van kinderen houden; beneden 25 °C.
Houdbaar Na opening niet langer gebruiken dan 6 maanden. Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op flacon en buitenverpakking na EXP (maand en jaar), laatste dag vermelde maand.
Verkoopsvoorwaarden Algemene Verkoop
Afleverstatus AV
Toedingingsvorm Tabletten
Gebruiksindicatie Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.
Contra-Gebruiksindicatie Niet gebruiken indien overgevoelig voor tarwe (anders dan Coeliaki) en/of lactose. Bij intolerantie bepaalde suikers raadpleeg voor gebruik arts.
Gebruik tijdens zwangerschap Overleg arts
Gebruik tijdens borstvoeding Overleg arts
Gebruiksbeperking Bij geen verbetering niet langer dan 14 dagen gebruiken zonder overleg arts.
Ingrediënten Ferrum/Quartz D2 20 mg
Documenten Bijsluiter
Toepassen bij Homeopathisch geneesmiddel

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via drogist@plein.nl of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je nog geen antwoord hebt op je vragen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Dosering en gebruik

1 tot 3 maal daags 1-2 tabletten met water innemen. Tabletten zonder te kauwen in zijn geheel doorslikken. Maximaal 8-12 weken achtereen gebruiken. Na een pauze van enkele weken kun je het product weer gebruiken. Als er na enkele weken geen verbetering van de klachten is, raadpleeg dan een arts

Samenstelling

Per tablet (200 mg) bevat Biodoron 0,1% Tabletten het volgende bestanddeel: Ferrum / Quartz D2 20 mg; dit is bereid uit Ferrum sulfuricum (ijzersulfaat) en Quartz (kwarts). Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn melksuiker (lactose), tarwezetmeel en calciumbehenaat.

Wat moet je verder nog weten over dit product?

 • Het is bij homeopathische geneesmiddelen mogelijk dat er een beginverergering optreedt in de eerste week van de inname. Dit betekent dat de klachten in eerste instantie toenemen in plaats van afnemen. Stop in dat geval de inname van het homeopathische geneesmiddel en begin een paar dagen later met de halve dosering.
 • Het is raadzaam om het gebruik van gezondheidsproducten en (homeopathische) geneesmiddelen met je behandelend arts te bespreken bij gelijktijdige medische behandeling, zoals medicijngebruik of een operatie.
 • Dit product heeft een bijsluiter. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Weleda gaat uit van de eigen krachten en het zelfregenererend vermogen van het lichaam. Voor bepaalde aandoeningen aan bijvoorbeeld de huid of de luchtwegen ontwikkelde Weleda een aantal zelfzorgproducten. Weleda produceert ook geneesmiddelen die worden voorgeschreven door artsen vanuit een holistische visie op gezondheid en ziekte.

Productinformatie over Weleda Biodoron 0.1% Tabletten

 • Merk: Weleda
 • Ean: 8711776630040
 • Artikel: 879-453
26,99
Direct leverbaar
 • Gratis bezorging vanaf 35,- *
 • Bestelling uiterlijk woensdag in huis
 • Binnen 30 dagen gratis retourneren