Havervlokken, ideaal voor een heerlijk glutenvrij ontbijt. Ook biologisch!
2,5 koppen melk of water aan de kook brengen. Hierdoor zachtjes 1 kop havervlokken mengen. Gedurende 1 minuut laten doorkoken en voortdurend roeren. De pap van het vuur nemen en enkele minuten laten rusten. Eventueel bijzoeten met wat Tagatesse van Damhert.
Volkoren havervlokken*. * van gecontroleerde biologische teelt
Bevat haver.
Hoewel we zorgvuldig allergeneninformatie op onze productpagina’s verstrekken, kunnen de ingrediënten en allergenen in de producten door de fabrikant worden aangepast. Raadpleeg daarom altijd de verpakking voordat je het product consumeert, vooral als je een allergie of intolerantie hebt. De informatie op onze website is bedoeld als aanvullende ondersteuning en kan niet altijd het etiket op de verpakking vervangen.
Bij vragen over allergenen of andere productinformatie, neem gerust contact met ons op.
Per 100 gram Per portie (40 gram) Energie 1548 kJ/ 367 kcal 619 kJ/ 147 kcal Vet 6.2 gram 2.5 gram waarvan verzadigd 1.1 gram 0.4 gram Koolhydraten 61 gram 24.4 gram waarvan suikers 1 gram 0.4 gram Voedingsvezels 9.2 gram 3.7 gram Eiwitten 12.3 gram 4.9 gram Zout <0.03 gram <0.01 gram