A.Vogel Aesculaforce 50 tabletten

Direct leverbaar
16,44
 • Gratis bezorging vanaf 35,- *
 • Bestelling uiterlijk woensdag in huis
 • Binnen 30 dagen gratis retourneren

A.Vogel Aesculaforce 

A.Vogel Aesculaforce tabletten is een traditioneel kruidengeneesmiddel met als werkzame stof paardekastanje-extract. Je gebruikt Aesculaforce bij spataderen, aambeien en zware of vermoeide benen. Vogel Aesculaforce ondersteunt de doorbloeding in de aderen en verlichten daardoor óók symptomen als een zwaar en rusteloos gevoel en kramp.

 • Bij spataderen en aambeien
 • Verlicht een rusteloos, zwaar en vermoeid gevoel in de benen
 • Vermindert kramp in de benen

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Medische informatie

GTIN 8711596577723
Extra handel artikel aanduiding waarde 100864
Product naam A.VOGEL AESCULAFORCE
Registratiecode RVG
GPC Plantaardige middelen
Aanbevolen dosering 1
Maximale dosering 2
Gebruiks advies In geheel tijdens maaltijd met wat water innemen, niet kauwen.
Bewaar advies Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking beneden de 25 °C.
Advies voor weggooien Recycle uw lege verpakkingen. Omdoos bij papier afval en potje in glasbak.
Houdbaar Na opening 3 maanden houdbaar. Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op verpakking en inhoud na 'EXP' staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Verkoopsvoorwaarden Uitsluitend apotheek of drogist
Afleverstatus UAD
Toedingingsvorm Tablet
Gebruiksindicatie Traditioneel kruidengeneesmiddel dat wordt toegepast bij spataderen en aambeien en ter verlichting van de symptomen van vermoeide en zware benen, kramp, rusteloze benen, als gevolg van een verminderde doorbloeding van de aderen. Indicatie uitsluitend gebaseerd op reeds lang bestand gebruik.
Contra-Gebruiksindicatie Niet gebruiken bij allergie voor één van de stoffen in dit geneesmiddel of planten van de familie van de paardenkastanje, soja of pinda's.
Gebruik tijdens zwangerschap Mogelijk, zie bijsluiter
Gebruik tijdens borstvoeding Mogelijk, zie bijsluiter
Gebruiksbeperking Huidontsteking, aderontsteking met stolselvorming, onderhuidse verharding, ernstige pijn, zweren, plotselinge zwelling van één of beide benen,verminderde nierfunctie en/of onvoldoende werking van het hart. Kinderen tot 18 jaar.Bij geen verbetering klacht(en) binnen 14 dagen, raadpleeg arts.
Ingrediënten Aesculus hippocastanum L. verse zaden 2.5 g
Documenten Bijsluiter
Toepassen bij Traditioneel kruidengeneesmiddel

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via drogist@plein.nl of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je nog geen antwoord hebt op je vragen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

A.Vogel Aesculaforce bij spataderen en zware benen

 • Geeft ondersteuning bij behandeling spataderen.
 • Geeft verlichting bij zware, vermoeide benen.
 • Helpt bij rusteloze benen.
 • Helpt bij kramp in de benen.
 • Sterk geconcentreerd, dosering van 50 mg aescine per tablet.

Samenstelling:

Het actieve bestanddeel is een ethanolextract van verse paardenkastanjezaden (Aesculus hippocastanum L.), overeenkomend met 50 mg aescine. Een tablet van 679 mg bevat 157,5-225,0 mg extract. Dit komt overeen met 2,5 g verse zaden. Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: microkristallijne cellulose, maïszetmeel (Zea mays), silica, soja polysaccharide, acrylates copolymeer, talk, triethylcitraat.

Dosering en gebruik:

Tenzij anders is voorgeschreven 2 keer per dag 1 tablet, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Als de klachten verergeren of wanneer na 2 weken onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt, raadpleeg dan een arts. Dit product is niet bedoeld voor personen jonger dan 18 jaar.

Wat moet je verder nog weten over dit product?

 • De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs.
 • Vooral mensen met een staand beroep (zoals onderwijzers, winkelpersoneel en koks) kunnen steun nodig hebben voor het behoud van een goede bloedsomloop.
 • Bij huidontsteking, aderontsteking met stolselvorming, onderhuidse verharding, ernstige pijn, zweren, plotselinge zwelling van één of beide benen, hart- of nierinsufficiëntie dient er onmiddellijk een arts te worden geraadpleegd, omdat dit symptomen van een ernstige aandoening kunnen zijn.
 • Wegens onvoldoende gegevens wordt uit voorzorg geadviseerd om Aesculaforce tabletten niet te gebruiken tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.
 • Er is geen onderzoek gedaan naar de invloed van dit product op de rijvaardigheid en het vermogen om machines te bedienen.
 • De tabletten zijn te koop in potten met 30 tabletten en 50 tabletten.
 • Dit product heeft mogelijke bijwerkingen. Lees voor dat je dit middel gaat gebruiken daarom de bijsluiter, Lees hier de bijsluiter

Productinformatie over A.Vogel Aesculaforce

 • Merk: A.Vogel
 • Ean: 8711596577723
 • Artikel: 732-067
16,44
Direct leverbaar
 • Gratis bezorging vanaf 35,- *
 • Bestelling uiterlijk woensdag in huis
 • Binnen 30 dagen gratis retourneren