A.Vogel Echinaforce Sterk 1200 mg 30 tabletten

Op voorraad
9,29

A.Vogel Echinaforce Sterk Bij Onvoldoende Weerstand, Griep en Verkoudheid

A.Vogel Echinaforce Sterk 1200 mg  is een traditioneel kruidengeneesmiddel dat helpt bij griep en verkoudheid. De tabletten verhogende weerstand bij bacteriële en virale infecties. Echinacea purpurea is een geneeskrachtige plant die de activiteit van het immuunsysteem stimuleert, dit helpt om sneller te herstellen van een griep of verkoudheid. De werking van Echinaforce sterk is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs.

 • Verhoogt de weerstand bij bacteriële en virale infecties
 • Verkleint de kans op griep en verkoudheid
 • Versnelt herstel na ziekte
 • Krachtig en natuurlijk
 • Geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 6 jaar
Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Medische informatie

EAN-code 8711596589474
Registratienummer 104869
Productnaam A.Vogel Echinaforce weerstand
Registratiecode RVG
Netto inhoud 30 ST
GPC-nummer 10000861
GPC-omschrijving Plantaardige middelen
Dosering 1
Maximale dagdosering 1-3, afhankelijk leeftijd
Leeftijd Vanaf 6 jaar
Gebruiksadvies Voor de maaltijd met water innemen
Bewaarinstructie Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking beneden de 25 °C.
Verwijderinstructie Bij wegdoen lege verpakking denken aan hergebruik en goede afvalscheiding.
Houdbaarheidinstructie Na opening 3 maanden houdbaar. Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op de verpakking achter 'EXP' staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Afleverstatus code AV
Afleverstatus omschrijving Algemene Verkoop
Toedingingsvorm Tablet
Te gebruiken bij Traditioneel kruidengeneesmiddel dat wordt gebruikt bij onvoldoende weerstand, bij griep en verkoudheid. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs.
Niet gebruiken bij Niet gebruiken bij allergie voor één van de stoffen in dit geneesmiddel. Overgevoelig voor planten van de familie van de Echinacea purpurea, soja en pinda’s.
Zwangerschap Mag NIET gebruikt worden
Borstvoeding Mag NIET gebruikt worden
Gebruiksbeperking Huidontsteking, aderontsteking met stolselvorming, onderhuidse verharding, ernstige pijn, zweren, plotselinge zwelling van één of beide benen,verminderde nierfunctie en/of onvoldoende werking van het hart. Kinderen tot 18 jaar.
Werkzame stoffen Echinacea purpurea 472 mg
Document Bijsluiter
Toepassingsgebied Traditioneel kruidengeneesmiddel

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via [email protected] of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag is de drogist van 13.00 uur tot 17.00 uur per mail ([email protected]) bereikbaar. We streven ernaar om binnen 2 uur reactie te geven op je vraag. Zolang je vraag niet beantwoord is raden wij je aan de aankoop uit te stellen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Bijwerkingen:

Als je bijwerkingen ervaart van een geneesmiddel die niet in de bijsluiter worden vermeld kun je deze melden bij Bijwerkingencentrum Lareb. Je draagt hiermee bij aan de veiligheid van geneesmiddelen. Meer informatie en het meldingsformulier voor bijwerkingen vind je op de site van Lareb.

Dosering:

 • Kinderen ouder dan 12 jaar en volwassenen:2-3 maal daags 1 tablet.
 • Kinderen 6-12 jaar: 1-2 maal daags 1 tablet

Voor de maaltijd met wat water innemen.

Ingrediënten van Echinaforce tabletten

De werkzame stoffen in dit middel zijn: ethanolextract van verse bloeiende Echinacea purpurea. Een tablet (750 mg) bevat plantenextracten
(Echinacea purpurea kruid en wortels). Dit komt overeen met 317-629 mg verse Echinacea planten. Andere hulpstoffen zijn: lactose, maïszetmeel, soja polysacchariden, magnesiumstearaat.

Wat moet je verder nog weten over dit product?

 • Echinaforce is een kruiden geneesmiddel dat zonder doktersvoorschrift (recept) verkrijgbaar is, voor de behandeling van een milde aandoening waarbij advies van een arts niet noodzakelijk is.
 • De toepassing van Echinaforce tabletten is uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring.
 • Echinaforce tabletten niet gebruiken tijdens de zwangerschap en periode van borstvoeding.
 • Echinaforce tabletten zijn voor de behandeling van een milde aandoening waarbij advies van een arts niet noodzakelijk is. Als er na 2 weken geen verbetering optreedt dan kunt u het beste contact opnemen met uw arts.
 • Echinaforcetabletten heeft een bijsluiter. Lees hier de bijsluiter

 

Productinformatie over A.Vogel Echinaforce Sterk 1200 mg

 • Merk: A.Vogel
 • Ean: 8711596589474
 • Artikel: 930-022