Met de De Ruijter Anijsstaafjes maak je binnen een handomdraai de lekkerste anijsmelk. Tevens kun je de anijsstaafjes ook toevoegen aan je cakebeslag, yoghurt of slagroom.
De inhoud van een tot twee zakjes oplossen in een beker warme melk. Even roeren en je anijsmelk is klaar. Gebruik De Ruijter Anijssstaafjes ook eens in je cakebeslag, slagroom, yoghurt of in een stoofpotje.
Koel, droog en donker bewaren.
Suiker, anijsextract.
Vrij van allergenen.
Hoewel we zorgvuldig allergeneninformatie op onze productpagina’s verstrekken, kunnen de ingrediënten en allergenen in de producten door de fabrikant worden aangepast. Raadpleeg daarom altijd de verpakking voordat je het product consumeert, vooral als je een allergie of intolerantie hebt. De informatie op onze website is bedoeld als aanvullende ondersteuning en kan niet altijd het etiket op de verpakking vervangen.
Bij vragen over allergenen of andere productinformatie, neem gerust contact met ons op.
Voedingswaarde per 100 gram
Koolhydraten | 98 g |
Energie (kCal) | 405 |
Energie (kJ) | 1715 |
Verzadigd vet | 0.4 g |
Totaal vet | 1.2 g |
Eiwit | 0 g |
Zout | 0 g |
Suikers | 98 g |