Betalen

Het factuurbedrag en alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW. Op Plein.nl is het mogelijk om op de volgende manieren te betalen:

  • iDEAL
  • Achteraf betalen
  • Creditcard
  • Zelf een overboeking doen
  • Bancontact/Mister Cash (België)

iDEAL ideal logo

Vertrouwd en eenvoudig internetbankieren voor de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Bunq.

  • Betalen mogelijk zonder registratie
  • Snel en eenvoudig met internetbankieren
  • Direct inzichtelijk of betaling is gelukt

 abn  asn bank   rabobank    fortis

Achteraf betalen

Op Plein.nl is achteraf betalen mogelijk. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten. Je kan deze betaalmethode selecteren na het invoeren van je adresgegevens. Voor de verwerking van achteraf betaling werken wij samen met Direct Pay. Direct Pay behoudt zich het recht, na screening, om achteraf betaling te weigeren. De reden voor weigering kunnen wij niet inzien, deze kun je echter wel zelf opvragen bij Direct Pay. Na de bestelling ontvang je een email van onze financiële partner Buckaroo met daarin een betaallink. Let op achteraf betalen is alleen mogelijk in Nederland.

Creditcard mastercard visa

Betaling is mogelijk met Visa of Mastercard. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Zelf een overboeking doen

Het is mogelijk het openstaande bedrag zelf over te maken, zonder iDEAL. Kies tijdens het bestellen voor de betaalmethode "Zelf een overboeking doen". Na de bestelling ontvang je een email van onze financiële partner Buckaroo met daarin een betaallink. Hier krijg je alle gegevens om een overboeking te doen. Let op: na ontvangst en verwerking van de betaling door onze financiële administratie, wordt de bestelling pas verzonden. Houd rekening met een vertraging van 1-2 werkdagen.

Bancontact / Mister Cash (België) bancontact

Met Bancontact / Mister Cash betaal je veilig en gemakkelijk online. Je rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving op basis van beveiligingsmethodes van je eigen bank.