Anale verzorging


Lees meer

Resultaten 1 t/m 8 van 8

Aambeien

Soms heeft de huid rond de anus wat extra verzorging nodig. Bijvoorbeeld als je last hebt van een geïrriteerde of schrale huid rond de anus, jeuk, kloofjes of aambeien. 

Bij Plein kun je verschillende producten bestellen om de huid rond de anus te verzorgen of de klachten die je krijgt bij aambeien te verzachten.

Aambeien zijn vervelend en bevinden zich op een vervelende plek. Toch krijgt 50% van de Nederlanders er wel eens mee te maken. Gelukkig zijn er gezondheidsproducten die de klachten kunnen verminderen, rondom de anus een verzorgende werking hebben en aambeien doen laten verdwijnen.

Aambeien zijn zwellichamen (bestaande uit weefsels en bloedvaten) die ervoor zorgen dat je anus lucht- en lekdicht afgesloten worden. Problemen met aambeien ontstaan pas als de zwellichamen regelmatig onder hoge druk komen te staan. De aambeien gaan dan opzetten waardoor je last krijgt van verwijde en gestuwde bloedvaten onderin de endeldarm en net boven de anus. Aambeien kunnen pijnlijk zijn, bloeden of jeuken. Zeker als je ontlasting afscheidt.

Aambeien kunnen onderverdeeld worden in drie typen:

  • Inwendige aambeien: een inwendige aambei zit in het endeldarmkanaal.
  • Uitwendige aambeien: een uitwendige aambei bevindt zich na de kringspier, buiten het endeldarmkanaal.
  • Uitpuilende aambeien: dit zijn inwendige aambeien die door de kringspier naar buiten zijn gezakt.   

Er zijn gelukkig diverse gezondheids producten op de markt die aambeien behandelen. Denk aan Dr Schwaab, Curanol of Hemoclin. Ook zijn er geneesmiddelen van A.Vogel en Sperti.

Middel tegen aambeien kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je een ruim assortiment anale verzorgingsproducten. We hebben naast de verschillende merken zijn er ook verschillende toediningsvormen. Als je op zoek bent naar anale verzorgingsproducten dan ben je bij Plein op het goede adres. Bovendien altijd snel in huis. 

|