Eyeliner


Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 37

Eyeliner

Een eyeliner is een oogmake-up product dat wordt gebruikt om de oogopslag meer sprekend te maken.

Door de ogen rondom, onder of boven te omlijnen vestig je de aandacht op je ogen waardoor ze meer opvallen en geef je je ogen meer expressie. Door de verschillende manieren van het aanbrengen van eyeliner kan je bijvoorbeeld je ogen optisch groter laten lijken. In combinatie met mascara wordt het effect van eyeliner nog meer versterkt. 

Soorten eyeliners:

Eyeliners zijn verkrijgbaar in:

  • Vloeibare vorm (in een potje).
  • Vaste vorm (zoals een stift).
  • Gelvormig (zoals een potje waarbij je gebruik maakt van een kwastje).

Kleuren eyeliners:

Naast de soorten eyeliner zijn er ook veel verschillende kleuren beschikbaar. Een lichtere kleur eyeliner komt minder hard over in het gezicht en zorgt voor een subtiele look. Een frisse of speelse look creëer je met een kleurtje (zoals blauw of groen) en voor een meer dramatische look ga je voor een zwarte eyeliner. Hoe dikker de lijn hoe dramatischer en des te meer deze opvalt. 

Tip: Creëer een mooie wing door de lijn iets meer door te trekken in de buitenste ooghoek. Dit vergt even wat oefening, maar zorgt wel voor een prachtige oogopslag.

Eyeliner kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je een breed assortiment aan eyeliners van bekende merken als L'Oréal, Maybelline, Max Factor en Rimmel. Ontdek nu jouw favoriet en bestel direct online op Plein.nl

|