Wenkbrauw- en wimperverf


Lees meer

Resultaten 1 t/m 8 van 8

Wenkbrauwverf en wimperverf

Het verven van je wimpers en wenkbrauwen brengt veel gemak en voordelen met zich mee.

Doordat de kleur een aantal dagen aanhoud, hoeven de wenkbrauwen niet dagelijks meer ingekleurd te worden en met mooie donkere wimpers hoef je geen mascara meer te gebruiken (handig in de zomer!). 

Voor gekleurde wimpers en wenkbrauwen hoef je bovendien niet meer naar de salon toe, maar dit doe je gemakkelijk thuis.

Je hebt de keuze uit wimperverf met waterstofperoxide (deze moet je zelf nog mengen) of zonder waterstofperoxide. Dit laatste is al gemengd en klaar voor gebruik. De applicatietijd is kort en daarnaast kan het verfsetje meerdere keren gebruikt worden. 

Welke kleur wenkbrauw- of wimperverf?

Het is belangrijk om een wenkbrauwverf te pakken in een iets lichtere kleur dan de haarkleur om een zachte en natuurlijke look te creëren. Wanneer je je wenkbrauwen toch donkerder maakt, creeër je een iets hardere look.  De meeste merken bieden de keuze uit de basiskleuren bruin en zwart. Sommige merken bieden ook nog tussenliggende kleuren aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur zult vinden. Je kunt ook nog spelen met de inwerktijd van de verf. Des te langer je de verf laat intrekken, des te donkerder de kleur wordt. Wimpers kunnen over het algemeen niet lang en donker genoeg zijn. Kies daarom voor een zwarte of donkerbruine kleur. 

Wenkbrauw- en wimperverf kopen

Op Plein.nl vind je een breed assortiment aan wimper-en wenkbrauwverf van bekende merken als Maybelline, Combinal en Solligne. Ontdek nu jouw favoriet en bestel direct online op Plein.nl

|