Accessoires


Lees meer

Resultaten 1 t/m 7 van 7

Bad- & doucheaccessoires

Bad- & doucheaccessoires, zoals een douchespons of -borstel, helpen je om je lichaam te reinigen. 

Het is belangrijk dat je je lichaam schoon houdt. Daarom heeft Plein een breed assortiment aan verschillende accessoires die je helpen om je lichaam te reinigen. Denk hierbij aan wegwerpwashandjes, bad- en douchsponsen en borstels, Ontdek nu zelf onze ruime collectie bad- & doucheaccessoires van bekende merken en koop direct online.

Wegwerphandjes 

Wegwerphandjes bieden gemak en optimale hygiëne voor zowel thuis als onderweg. De wegwerphandjes kun je op verschillende manieren gebruiken. Zo kun je ze gebruiken voor vieze kinderhandjes of als opfrissing tijdens een reis of na het sporten. Ook zijn deze wegwerphandjes ideaal voor thuishulpsituaties, denk hierbij aan het verzorgen van ouderen en zieken. 

Bad- en douchespons

Reinig je huid optimaal met een zachte en fijne bad- of douchespons. Perfect ook om op moeilijk bereikbare plekken zoals je rug te komen. 

Doucheborstel

Bij Plein worden er ook een aantal verschillende doucheborstels aangeboden. Zo heb je borstels van plastic, deze borstels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn erg zacht voor de huid. Naast deze borstels heeft Plein ook houten borstels. Deze borstels zijn een stuk steviger gemaakt en zijn dan ook iets minder zacht voor de huid. Maar als je van een stevigere borstels houdt dan is dit zeker iets voor jou.

|