Scrub en peeling


Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 33

Scrubs & Peeling

Scrubs en peelings helpen je een mooie egale huid te krijgen dankzij verwijdering van dode huidcellen.

Iedereen wilt wel een mooie egale en zachte huid maar dit krijgt niet iedereen op de natuurlijke manier. Gelukkig kan je je huid een handje helpen. Dit wordt ook wel exfoliëren genoemd. Elke dag laat je huid ongeveer 30.000 dode huidcellen los, vanzelf wordt deze laag weer aangevuld door nieuwe huid. De huid schuift zo steeds een rijtje op. Dit is een natuurlijk proces en verloopt dus bij iedereen anders. Om dit natuurlijke proces te ondersteunen kan je gebruik maken van een scrub of een peeling. Hierdoor zal je snel een mooie stralende huid krijgen.

Scrubzout

Een scrub is een crème waar grove korrels in zitten. Deze korrels zorgen ervoor je dode huidcellen verdwijnen. De dode huidcellen worden namelijk verwijderd doordat je met de korrels over je huid wrijft. De crème is dus niet agressief en doet verder niks bijzonders met je huid. De korrels in het product doen al het werk.

Scrubgel

Naast de reguliere scrubs zijn er ook heerlijke scrubgels verkrijgbaar bij Plein. Zo heeft bijvoorbeeld Dr. Van der Hoog een scrubgel ontwikkelt met milde abrikozendeeltjes. Dode huidcellen en overtollig talg worden effectief verwijderd zodat de poriën weer vrij komen en je weer een mooie stralende huid krijgt.

Peeling thuis

In een peeling zitten in tegenstelling tot een scrub veel kleinere korrels. Dit komt doordat bij een peeling de korrels zelf het werk niet doen. Peeling is dan ook vaak een crème met een chemisch stofje die het werk doet. Dit stofje reageert met je huid en reinigt je huid zo. Er zijn verschillende soorten peelings verkrijgbaar. Aan de hand van deze verschillende soorten kan je kiezen hoe diep de peeling je huid reinigt. Peelings die je thuis kan doen zijn een stukje lichter dan wanneer je naar een schoonheidsspecialist gaat. Dus mocht je erge last hebben van een hele slechte huid of acne kan je het beste naar de schoonheidsspecialist gaan.

Scrub en peeling kopen

Bij Plein vind je een compleet assortiment aan scrubs en peelings. Scrubs en peelings online kopen doe je heel gemakkelijk en snel. Bestel vandaag, dan worden de producten (mits voorradig) de volgende dag al thuisbezorgd. Zo kun je dus snel en voordelig beginnen met het gebruiken van een scrub of peeling om zo je huid weer te laten stralen. Bestel ze nu bij Plein.  

|