Zonnebank

Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Jacob Hooy Zonnebank Bruin
Jacob Hooy Zonnebank Bruin
150 ml
1
Morgen in huis
Ginkel’s Zonnebank Milk Coconut
Ginkel’s Zonnebank Milk Coconut
200 ml
26% korting
Australian Gold Tanning Intensifier Lotion Gold Rapid
Australian Gold Tanning Intensifier Lotion Gold Rapid
250 ml
Tijdelijk uitverkocht 18% korting

Zonnebankcrème

Een zonnebrankcréme smeer je om het bruiningsproces onder de zonnebank te versnellen dankzij de intensieve bruinversnellers.

In Nederland is het niet altijd even lekker weer en je gaat voorlopig nog niet op vakantie, maar toch wil je een bruine teint. Dan kan je ervoor kiezen om een lekker dagje naar de zonnebank te gaan. Om het bruiningsproces dan nog iets te versnellen kan je ervoor kiezen om een zonnebrandcrème op te doen. In een zonnebankcrème zitten intensieve bruinversnellers die zorgen voor een zeer snelle bruining van de huid. Daarnaast zijn deze crèmes speciaal gemaakt om de bruine kleur ook extra lang vast te houden. Bij Plein vind je alle verschillende zonnebankcrèmes.

Crème voor zonnebank

Plein biedt ook een aantal verschillende varianten en merken van zonnebankcrèmes aan. Zo biedt Plein de Biodermal Sun Tan aan. Deze bruin versnellende en verzorgende crème is speciaal ontworpen voor onder de zonnebank of voor de al gebruinde huid bij korte periodes in de zon. Daarnaast is deze crème ook nog eens verzorgend door de toegevoegde vitamine E. De Biodermal zonnebankcrèmes zijn verkrijgbaar in de vorm van een crème, spray en een variant voor het gezicht. Plein biedt ook de Nifri Zonnebank Super Bruiner aan, deze zonnebankbruiner bevat het actieve Co-enzym Q10 en vitamine E waardoor de huid optimaal beschermd wordt tegen veroudering en rimpelvorming.

Zonnebankcrème kopen

Bij Plein vind je een compleet assortiment aan zonnebankcrèmes. Zonnebank crème online kopen doe je heel gemakkelijk en snel. Bestel vandaag, dan worden de producten (mits voorradig) de volgende dag al thuisbezorgd. Zo kun je dus snel en voordelig genieten van de beste zonnebank crèmes van populaire merken als Nifri en Biodermal. Bestel ze nu bij Plein.