Healthypharm Miconazolnitraat 20 mg 30 gr

Op voorraad
5,99

Healthy Miconazolnitraat 20 mg

Antischimmel crème HTP Miconazolnitraat 20 mg/g, hydrofiele crème

Ingrediënten

Hulpstoffen: benzoëzuur (E210), ethyleenglycolpalmitostearaat, oleoylmacrogolglycerides, polyoxyethyleenglycolpalmitostearaat, vloeibare paraffine en water.

Gebruik

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Medische informatie

EAN-code 8714632069954
Registratienummer 23604
Productnaam Healthypharm antischimmel creme
Registratiecode RVG
ATC-code D01AC02
Netto inhoud 1 ST
GPC-nummer 10000890
GPC-omschrijving Schimmelinfecties
Dosering Een beetje op aangedane plek
Maximale dagdosering 1-2 x, afhankelijk klacht
Gebruiksadvies Geïnfecteerde delen dagelijks wassen en behandelen; behandeling circa 10 dagen voortzetten na verdwijnen symptomen. Bij geen verbetering niet langer dan 14 dagen gebruiken zonder overleg met arts.
Bewaarinstructie Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking beneden de 25 °C.
Houdbaarheidinstructie Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op etiket achter 'EXP' staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Risicowaarschuwing - Dit geneesmiddel kunt u niet samen met bepaalde bloedverdunners gebruiken. Wij adviseren u voor gebruik de bijsluiter te lezen. - Niet gebruiken als u onder controle staat bij de trombosedienst. Miconazol kan de bloedstolling ontregelen. - Bij borstvoeding: bij behandeling van de tepel deze eerst wassen vóór het voeden. - Niet gebruiken op een groot oppervlak. - Niet afdekken met verband. - Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. - Na het verdwijnen van de huidafwijkingen nog 1 week blijven doorgebruiken.
Afleverstatus code UAD
Afleverstatus omschrijving Uitsluitend apotheek of drogist
Toedingingsvorm Creme
Te gebruiken bij Schimmelinfecties van huid en nagels
Niet gebruiken bij Niet gebruiken bij overgevoelig voor een van de werkzame stoffen of hulpstoffen in dit geneesmiddel.
Zwangerschap Mogelijk, zie bijsluiter
Borstvoeding Mogelijk, zie bijsluiter
Gebruiksbeperking Niet op open wonden, slijmvliezen en grote of afgesloten huidoppervlakken. Resistentie antischimmelmiddelen. Bij geen verbetering niet langer dan 14 dagen gebruiken.
Huisarts Als de gebruiker diabetes heeft. Indien de behandeling, uitgevoerd volgens gebruikinstructies bijsluiter en hygiënische maatregelen zijn toegepast en na 2-4 weken niet heeft geleid tot vermindering klachten. Als de schimmel de nagels heeft aangetast en klachten geeft.
Werkzame stoffen Miconazolnitraat 20 mg/g
Document Bijsluiter
Toepassingsgebied Bij schimmelinfecties van de huid

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via [email protected] of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag is de drogist van 13.00 uur tot 17.00 uur per mail ([email protected]) bereikbaar. We streven ernaar om binnen 2 uur reactie te geven op je vraag. Zolang je vraag niet beantwoord is raden wij je aan de aankoop uit te stellen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Bijwerkingen:

Als je bijwerkingen ervaart van een geneesmiddel die niet in de bijsluiter worden vermeld kun je deze melden bij Bijwerkingencentrum Lareb. Je draagt hiermee bij aan de veiligheid van geneesmiddelen. Meer informatie en het meldingsformulier voor bijwerkingen vind je op de site van Lareb.

Productinformatie over Healthypharm Miconazolnitraat 20 mg