Halsbanden


Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 83

Halsband hond

Een halsband is onmisbaar als je een hond hebt. Handig bij het uitlaten en bovendien is een halsband ook een mooi accessoire.

Het is wel belangrijk dat de halsband goed is afgestemd op je hond, anders geeft dit een vervelend gevoel voor je hond en kan dit zelfs pijnlijk zijn voor je hond. Er zijn een aantal verschillende merken die ieder een eigen ontwerp halsband hebben voor je hond. Hieronder staan een aantal veel verkochte merken.

Adori

De Adori hondenhalsbanden zijn razend populair en worden dus ook veel verkocht bij Plein. De halsband is van leer. Aan deze halsband zit een leuke rode zakdoek. Zo krijgt je hond een opvallende stoere look. De halsbanden zijn in verschillende maten verkrijgbaar, dus zo kan elke hond de Adori halsbanden dragen.

Happy pet

Plein heeft aan elke type hond gedacht en daarom biedt Plein ook de puppyhalsbanden van Happy Pet aan. Deze halsbanden worden inclusief een lijn geleverd en zijn speciaal voor puppy’s gemaakt. De halsband is eenvoudig te verstellen en is dus erg handig voor een snelgroeiende pup. De halsbanden zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Hondenhalsband kopen op Plein.nl

Bij Plein, de online dierenspeciaalzaak, vind je een breed assortiment hondenhalsbanden van bekende merken als Adori en Happy Pet. De halsbanden zijn verkrijgbaar in diverse maten zodat je altijd de juiste grootte kan kiezen voor jouw hond. Met de juiste grootte zal jouw hond geen last hebben van zijn halsband. Bestel direct jouw nieuwe hondenhalsband online bij Plein. Altijd snel in huis!

|