Hondentuigje


Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 116

Met de hondentuigjes van Plein lat je gemakkelijk je hond uit.  

Hondentuig

Honden vinden het leuk om buiten tijdens het uitlaten te rennen en te spelen. Maar het is ook belangrijk dat je je hond goed in toom kan houden.  Door een hondtuigje doe je dit zonder dat jouw hond daar last van heeft.

Honden zijn erg sportieve dieren en zijn dan ook het liefste de hele dag buiten. Als honden binnen zitten kunnen ze zich vervelen en daarom moet je je hond minimaal twee keer, het liefst drie keer, op een dag uitlaten. Dit kan door middel van een riem in combinatie met een halsband. Maar deze halsband werkt niet voor iedere hond, dit kan door verschillende redenen komen. Hiervoor is een tuig ontwikkeld. Een hondentuig werkt hetzelfde als een halsband alleen een tuig zit niet om de hals maar om de rug. Hierdoor zijn de hondentuigjes een stuk steviger en sluit dit beter aan bij de bewegingen van je hond.

Hondentuig kopen

 

Plein biedt verschillende types hondentuigjes aan. Hieronder staan een aantal veel verkochte merken.

Julius K9 tuig

De Julius K9 tuigen zijn enorm populair bij Plein. Dit komt doordat de tuigen stevig, robuust en degelijk zijn en dus prima tegen een stootje kunnen. De tuigen zijn erg sportief en dynamisch ontworpen. Hierdoor kan je hond zich gemakkelijk en vrij bewegen. Verder is het tuigje gemaakt van huidvriendelijk en ademend materiaal en is het tuigje is voorzien van een reflecterende borstband, zodat je hond goed zichtbaar is in het donker. Naast deze nuttige eigenschappen kun je je Julius K9 tuig opvrolijken met leuke teksten die je erop kan plakken. De Julius K9 tuigen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Canny Collar hondentuig

De Canny Collar is niet een alledaags tuigje. De Canny Collar zit namelijk achter de oren. Het geeft dus geen druk op de nek van je hond maar juist op de snuit.  Hierdoor is dit een ideaal item voor het trainen van je hond. De Canny Collar leert je hond om niet aan de lijn te trekken tijdens het uitlaten. Dit hondentuigje kan je naast de normale halsband ook gewoon gebruiken. De Canny Collar hondentuigen zijn verkrijgbaar in diverse maten.  

Hondentuig aanbieding

 

Op zoek naar de beste hondentuig aanbieding? Op Plein.nl vind je een breed aanbod van hondentuigjes in verschillende groottes, maten en kleuren. Bovendien hebben we altijd de beste aanbiedingen en scherpste acties. Ontdek nu de meest actuele hondentuig aanbiedingen en bestel direct jouw nieuwe hondentuig online bij Plein. Altijd snel in huis!

|