Halsbanden & lijnen Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs


Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 29

Gaat je kat naar buiten? Dan is een halsband handig om aan te schaffen.

Adreskokers en hangers

Maakt het mogelijk dat als je kat spoorloos raakt dat ze kunnen zien waar hij dan vandaan komt. Erg handig om een van deze producten aan te schaffen.

Kattenhalsband

De kattenhalsbanden zien er allemaal goed uit en zijn makkelijk te gebruiken. De halsbanden zijn vaak verstelbaar en beschikken soms over een belletje. Dit zijn dingen waaraan je jouw kat kan herkennen.

Kattentuigje

Het kattentuigje zorgt ervoor dat je jouw kat uit kunt laten, zonder dat hij ervandoor gaat. Bovendien is het kattentuigje makkelijk te bevestigen aan een looplijn. Het materiaal is zacht waardoor het kattentuigje ook nog eens comfortabel zit.

Verlichting

De verlichting zorgt ervoor dat je kat zichtbaar is in het donker. De LED halsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft twee standen: knipperend licht en constante verlichting.

Kattenhalsband online kopen

Op Plein.nl vind je een groot assortiment met kattenhalsbanden, tuigjes en meer van bekende merken als Rogz, Karlie, Adori en meer. Ontdek nu jouw favoriet en bestel direct online op Plein.nl. Altijd snel in huis. 

|