Zeem

Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Sorbo Wonderzeem 38x40 cm
Sorbo Wonderzeem 38x40 cm
2
Morgen in huis
Greenhub Natuurzeem
Greenhub Natuurzeem
Morgen in huis
Vileda Perfo-Zeem 35 x 40cm
Vileda Perfo-Zeem 35 x 40cm
3
Tijdelijk uitverkocht

Zeem

Een zeem, zeemlap of zeemvel is een zachte lap van zeemleer, die gebruikt wordt om gladde voorwerpen schoon te maken of droog te maken. In oorsprong bestaat de zeem uit natuurlijk zeemleer, gemaakt van de huid van een gems. Tegenwoordig worden zemen steeds vaker van synthetische stoffen gemaakt.

Natuurzeem

Zeemleer heeft als belangrijkste eigenschap dat het zeer veel vocht op kan nemen. Daarnaast is het ook bijzonder zacht, wat het uitermate geschikt maakt om te gebruiken bij het droogmaken van oppervlaktes na het schoonmaken. Door de zachtheid van het materiaal, laat het geen strepen of krassen na, dus is hij echt aan te bevelen in het huishouden of bij het schoonmaken van auto’s. Een natuurzeem gaat, bij juist gebruik, vele malen langer mee dan de synthetische modellen en het is bovendien een natuurproduct dus levert geen schadelijke reststoffen. En hij werkt gewoon heel erg prettig vind ik omdat hij zich soepel naar de hand voegt en vocht blijft opnemen. Ook handig voor het verwijderen van condens aan de binnenkant an de autoruit.

Streeploos schoon

Met een goede natuurzeem krijg je je ramen streeploos schoon en droog. Ook het vochtig afstoffen van gladde oppervlakten gaat prima met deze zeem. Goed uitspoelen is het devies in dat geval. Ik gebruik de zeem zelf ook om na het schoonmaken van sanitair alles nog even streeploos af te nemen voor een super glimmend resultaat, zonder strepen.

Zeem kopen op Plein

Op Plein vind je de beste zemen van diverse merken. Van syntetische stof tot natuurlijke stof, Plein heeft het. Voor een stralend schoon oppervlak overal in het huis. Ontdek nu jouw favoriete zeem en bestel direct veilig en vertrouwd online bij Plein. Altijd snel in huis!