Graze * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Bij Graze gaat het om twee dingen: smakelijke, verantwoorde ingrediënten en fantasie. Deze combinatie heeft geleid tot snacks met unieke smaakcombinaties en goede voedingswaarden.
Lees meer

Graze

Bij Graze gaat het om twee dingen: smakelijke, verantwoorde ingrediënten en fantasie. Deze combinatie heeft geleid tot snacks met unieke smaakcombinaties en goede voedingswaarden. That’s a Graze idea! De snacks zijn zeer veelzijdig en daarom het perfecte, verantwoorde tussendoortje. Ze gaan goed samen met een drankje of een goede film. De snacks die vol zitten met proteïne zijn ideaal voor of na een work-out. Alle snacks bevatten natuurlijke ingrediënten en hebben evenwichtige voedingswaarden – zo bevatten ze altijd proteïne, vezels, essentiële mineralen en vitaminen. Ze bevatten bovendien ook nooit kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen, conserveermiddelen of zoetstoffen.

Graze Peulvruchten & Groenten Snack Smokey Barbecue Crunch 

De Graze Smokey Barbecue Crunch is een verantwoorde snack boordevol groenten en vezels met maar 118 kcal per portie. Probeer ook eens de smaken Sweet Chilli Crunch en Sour Cream & Onion Crunch.

Graze Apple Crumble Oat Bites

De Graze Apple Crumble Oat Bites havermoutrepen zijn een lekker tussendoortje, rijk aan vezels en met 30% minder suiker dan vergelijkbare repen. Probeer ook eens de smaken Honey Cinnamon en Chocolate Cookie.

Graze kopen op Plein

Zin in een veelzijdige snack en het perfecte verantwoorde tussendoortje? Bekijk dan de producten van Graze en bestel ze gemakkelijk online op Plein.nl

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs