Natusan

De kwalitatief hoogstaande baby verzorgingsproducten van Natusan bieden een optimale verzorging voor de kwetsbare babyhuid. Voor de beste verzorging van jouw baby.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 12 van 12

loreal-logo

Natusan 

Speciaal voor de dagelijkse verzorging van baby's en peuters biedt Natusan een reeks verzorgingsproducten die helpen om de tere huid van de allerjongsten babyzacht te maken. Natusan heeft als filosofie om kwalitatief hoogstaande babyproducten te ontwikkelen. De producten van Natusan zijn uitgebreid getest om het risico van huidongemakken minimaal te houden. Bovendien wordt de volledige productie van Natusan Baby streng gecontroleerd. De meeste Natusan Baby producten hebben het ‘klinisch bewezen mildheid’ keurmerk. Dit keurmerk bestaat al sinds 1973 en staat voor veilige en huidvriendelijke producten voor het gevoelige en tere babyhuidje.

Wist je dat het woord Natusan uit het latijn komt en is afgeleid van ‘Natus Sanus’ wat ‘gezond geboren’ betekent?

Natusan Baby

Natusan geeft je baby de verzorging die hij of zij nodig heeft: optimale verzorging voor de kwetsbare babyhuid. Het assortiment van Natusan bestaat uit drie lijnen:

    1. Natusan First Touch is de meest milde Natusan productlijn voor de verzorging van de tere huid van je pasgeboren baby'tje. Alle producten uit de Natusan First Touch lijn zijn pH-neutraal en 100% zeep-, parfum-, kleurstof-, alcohol-, en parabenenvrij. Zo weet je zeker dat je jouw kleintje de beste verzorging biedt.
    2. Natusan Bedtime producten hebben de 'No More Tears' formule. De producten zijn net zo mild voor de ogen als puur water en prikken niet. Deze Bedtime lijn is speciaal ontwikkeld voor baby’s vanaf drie maanden. Voor je baby is in slaap vallen een hele overgang van actief naar rust. Je kunt je baby hierbij helpen door een rustig avondritueel toe te passen. Dit ritueel bestaat uit drie simpele stappen: badderen, masseren en een rustgevende activiteit, bijvoorbeeld een verhaaltje lezen of een slaapliedje zingen.
    3. Natusan Intensive Care lijn is speciaal ontwikkeld voor baby's met een zeer droog huidje. Intensive Care helpt het vochtgehalte van de extra droge babyhuid op peil te houden en beschermt de huid tegen eventuele uitdroging.

Natusan zoogcompressen

Natusan zoogcompressen zijn speciaal ontworpen om natte plekken en vervelende situaties te voorkomen. Je borsten kunnen gaan lekken na het voeden van jouw baby, maar ook door het zogeheten toeschietreflex. De zoogcompressen zijn zacht, absorberen snel en houden de huid droog. Dankzij de handige kleefstrip blijven de zoogcompressen mooi op hun plaats.

Natusan billendoekjes

De billendoekjes van Natusan gaan een stapje verder dan normale billendoekjes. Aan de billendoekjes van Natusan is namelijk een speciale lotion toegevoegd. Deze lotion is in staat is om de kwetsbare huid van je baby te helpen herstellen en huidweerstand op te bouwen. De billendoekjes van Natusan zijn bovendien ongeparfumeerd.

Natusan kopen op Plein.nl

Op zoek naar de producten van Natusan? Bij Plein zijn de producten van Natusan scherp geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Ontdek onze meest actuele acties en bestel Natusan Baby eenvoudig en veilig online op Plein.nl. Je bestelling wordt bovendien altijd snel naar je verzonden zodat je nooit meer zonder de verzorging, babydoekjes en zoogcompressen van Natusan komt te zitten.

|