Vevina

Vevina heeft dé producten voor het behandelen op beschermen van een geïrriteerde huid. Bescherm geïrriteerde plekken zoals bij de bovenbenen, borsten of buik met de beschermende en verzorgende crème van Vevina.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Vevina Friction Protection Creme
Vevina Friction Protection Creme
50 ml
(105)
Maandag in huis
12,62
Bekijk product: Vevina Friction Protection Creme

Vevina

Vevina is de oplossing voor geïrriteerde huid plekken zoals de bovenbenen, buik, borsten en bovenarmen. De crème zorgt voor een extra beschermlaag die de irritatie op deze gevoelige plekken voorkomt. Zo kom je zonder enige irritaties je dag door. Vevina heeft ook andere soorten crème die voor de verzorging van al geïrriteerde huid zorgen. Deze crème verzorgd en verlicht de pijn van de rode geïrriteerde huid. 

Vevina Friction Protection

De Vevina Friction Protection crème van Vevina is waterresistent en zweet heeft geen invloed op de werking van de crème. Daarnaast is het product volledig diervriendelijk. Geen van de Vevina producten is getest op dieren of is dieronvriendelijk. De crème droogt snel is geurloos en is gemakkelijk uit te smeren.

Vevina Skin Repair Cream

De Skin Repair is de nieuwste crème van Vevina. Deze crème is speciaal al rode en geïrriteerde huid. De crème zorgt ervoor dat de huid sneller kan herstellen zodat je er zo snel mogelijk vanaf bent. Door zonverbranding, droogheid of wrijving kan de al geïrriteerde en rode huid gevoelig of ruw worden. De Skin repair crème verbetert de conditie van jouw huid al binnen enkele dagen en is geschikt voor lichaam, handen en gezicht.

Vevina kopen op Plein

Vevina heeft dé producten voor het behandelen of beschermen van rode geïrriteerde huid. Gebruik de Friction Protection voor bescherming van irritatie op veel voorkomende plekken zoals bovenbenen, borsten en buik. De Skin Repair crème helpt bij het sneller herstellen van deze al geïrriteerde plekken. Koop de producten van Vevina op Plein. Altijd snel in huis!