Adaptil

Adaptil verdampers, halsbanden, tabletten en sprays geven je hond rust in stressvolle situaties. Adaptil werkt snel en doeltreffend bij bijvoorbeeld onweer, vuurwerk of een dierenartsbezoek. Ontdek Adaptil voordelig bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 9 van 9

Adaptil Anti-stress Navulflacons
Adaptil Anti-stress Navulflacons
3 x 48 ml
Morgen in huis 6% korting
Adaptil Calm Anti-Stress Verdamper en Navulling
Adaptil Calm Anti-Stress Verdamper en Navulling
48 ml
Morgen in huis 27% korting
Adaptil Chews
Adaptil Chews
30 stuks
1
Morgen in huis 22% korting
Adaptil Calm Anti-Stress Navulling
Adaptil Calm Anti-Stress Navulling
48 ml
Morgen in huis 20% korting
Adaptil Transport Anti-Stress Spray
Adaptil Transport Anti-Stress Spray
60 ml
Morgen in huis
Adaptil Transport Spray 20 ml
Adaptil Transport Spray 20 ml
Morgen in huis 18% korting
Adaptil Calm Anti-Stress Halsband M - L
Adaptil Calm Anti-Stress Halsband M - L
70 cm
Morgen in huis
Adaptil Anti-Stress Halsband
Adaptil Anti-Stress Halsband
45 cm
1
Morgen in huis 32% korting
Adaptil Anti-stress Halsband Junior
Adaptil Anti-stress Halsband Junior
1
Morgen in huis
adaptil-logo

Adaptil

Veel situaties kunnen door honden als stressvol worden beschouwd, zoals harde geluiden (vuurwerk, onweer, huishoudelijke apparaten), bezoek aan de dierenarts, reizen met de auto, alleen thuis blijven, verblijf in kennel/pension, veranderingen in de thuisomgeving en de samenstelling van het gezin. Zelfs kleine veranderingen in je huis en de dagelijkse routine kan je hond van slag brengen en zijn stress verhogen.

Stress kan leiden tot ongelukkig gedrag zoals ineenkruipen voor mensen, zich verstoppen, overmatig blaffen en huilen, in huis zijn behoefte doen en het vernielen van huishoudelijke items.

Met het gebruik van Adaptil houd je een helpende geur vast die je puppy of hond een gevoel van veiligheid geeft, ook zal de geur stress verminderen. Adaptil geeft een constant geruststellende boodschap, zowel binnen als buiten, waar niet alleen je hond maar ook jij veel profijt van zal hebben.

Adaptil verdamper

De Adaptil verdamper bevat feromonen waardoor jonge en oude honden zich op hun gemak zullen voelen. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het gebruik van Adaptil helpt om de tekenen van stress te reduceren bij honden en puppy’s die blootstaan aan uitdagende situaties in huis. 

De Adaptil verdamper bestaat uit een flacon en een verdamper, de flacon kan je eenvoudig op de verdamper schroeven. Vervolgens steek je hem in het stopcontact. Laat de verdamper de hele dag aan staan zodat de hond zich de hele dag relaxed voelt. De verdamper moet uiteraard wel zijn ingeplugd in de kamer waar de hond de meeste tijd doorbrengt.

Adaptil halsband 

Bij de Adaptil halsband wordt dezelfde techniek gehanteerd, de halsband laat continu een geruststellend feromoon los. Hierdoor zal je hond zich binnen en buiten een stuk rustiger voelen en zullen er geen angst- en stressverschijnselen optreden. Doormiddel van de lichaamstemperatuur van de hond verspreid het feromoon zich. Het is dus wel van groot belang dat de halsband altijd in contact is met het lichaam van de hond.

Adaptil Tabletten 

Adaptil tabletten zorgen ervoor dat je hond zich tijdelijk beter kan ontspannen. Deze tabletten zijn handig tijdens stressvolle situaties zoals vuurwerk, reizen of tijdens onweer. De tabletten werken in tegenstelling tot de andere Adaptil producten niet op feromoonbasis, maar juist op natuurlijke stoffen.

Adaptil spray

De Adaptil spray is een goede aanvulling op de verdamper. De spray kan blaffen tegengaan en andere stress gerelateerd reacties bij bijvoorbeeld vuurwerk of allen thuis blijven. Maar ook kan de spray helpen om reizen en bezoekjes aan de dierenarts of trimsalon minder stressvol te maken. Schud eerst met de spray en spuit daarna acht tot tien keer in de specifieke ruimte. 

Adaptil online kopen

Op Plein.nl vind je het uitgebreide assortiment van Adaptil. Van de halsband tot de spray en de tabletten. Ontdek nu jouw favoriete Adaptil product en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.