Advil

Iedere pijn voelt anders. Daarom heeft Advil voor verschillende soorten pijn een snelle oplossing. Vanwege de meervoudige werking van Advil werkt het niet alleen pijnstillend, maar ook koortsverlagend. Dat maakt Advil sterker dan pijn.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400
Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400
20 capsules
Morgen in huis
Advil Reliva Forte Oval Tabs 400 mg
Advil Reliva Forte Oval Tabs 400 mg
20 dragees
Morgen in huis
Advil Reliva Liquid-Caps 200
Advil Reliva Liquid-Caps 200
40 capsules
Morgen in huis
Advil Gel
Advil Gel
60 gr
1
Morgen in huis 22% korting
Advil Reliva Liquid-Caps 200
Advil Reliva Liquid-Caps 200
10 capsules
Morgen in huis

Advil

Iedere pijn voelt anders. Daarom heeft Advil voor verschillende soorten pijn een snelle oplossing. Dat maakt Advil sterker dan pijn. In het assortiment heeft Advil twee verschillende productsoorten, namelijk Advil pijnstillers (geneesmiddelen) en Advil spier wrijfmiddelen (gezondheidsproducten). Er zijn zowel snelwerkende pijnstillers als krachtige pijnstillers.

Zo zijn er pijnstillers tegen alledaagse pijnen, zoals hoofdpijn, kiespijn, rugpijn, menstruatiekrampen, verkoudheid, spierpijn en lichte pijn van artritis. Vanwege de meervoudige werking van Advil werkt het niet alleen pijnstillend, maar ook koortsverlagend. Advil is dus tevens de juiste keuze bij verkoudheid en griep.

Advil 400

Advil 400 milligram zorgt ervoor dat je snel van je pijn verlost bent. Advil 400 heeft een pijnstillende, ontstekingsremmende en koortsverlagende werking die tussen de vier en acht uur aanhoudt. De werkzame stof van Advil is ibuprofen en elke capsule bevat 400mg Ibuprofen. Ibuprofen is een ontstekingsremmende pijnstiller en werkt dus tegen pijn, ontstekingen en koorts. Hierdoor is Advil te gebruiken bij ontstekingen als gewrichtspijn, artritis, jicht en de ziekte van Bechterew. Daarnaast kan je Advil ook gebruiken bij migraine, hoofdpijn en menstruatieklachten. Tot slot wordt Advil soms ook gebruikt bij artrose, spierpijn en klachten door griep of verkoudheid.

Advil 200

Advil heeft naast de 400 milligram ook een variant van 200 milligram. Met Advil 200 ben je snel verlost van je pijn. De capsules hebben een pijnstillende, ontstekingsremmende en koortsverlagende werking die tussen de vier en acht uur aanhoudt. Advil 200 is gemaakt in de vorm van liquid caps waardoor er het een snelle werking heeft. De Advil 200 milligram kun je bij dezelfde klachten gebruiken als die van 400 milligram.

Advil Liquid Caps

Advil heeft naast de normale capsules ook speciale Liquid Caps ontwikkeld. De Advil Liquid Caps werken tot twee maal sneller dan een gewone ibuprofen tablet. Dit komt doordat de ibuprofen vloeibaar is verpakt in een gel-capsule. Deze gel-capsule lost sneller op in je maag. Hierdoor zal de vloeibare stof sneller van je maag naar je dunne darm gaan, wat voor een snellere werking zorgt. Deze Liquid Caps werken net als de normale Advil tabletten langdurig.

Advil Gel

Advil heeft naast de ibuprofen capsules ook een gel ontwikkelt. Advil Gel is ter verzorging en versoepeling van de spieren en de gewrichten. De gel wordt erg snel geabsorbeerd door de huid en dringt tot diep door in de spieren en de gewrichten. Advil gel is een heldere gel die reukloos is en bovendien niet plakt.

Advil kopen op Plein.nl

Advil online bestellen? Bij Plein vind je het complete Advil assortiment met alle Advil pijnstillers. Gemakkelijk en veilig besteld en bovendien snel geleverd. Door de snelle werking van Advil ben je snel van je pijn verlost. Heb je vragen over Advil? Neem contact op met onze gediplomeerde drogist via [email protected]. Zij helpt je graag verder met een advies op maat.