Allerfre * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Allere werkt bij hooikoorts en bij vergelijkbare allergische reacties, zoals huisdier- en huismijtallergieën. Met Allerfre kun je van klachten als niezen, neusloop, jeuk aan de ogen, roodheid en huiduitslag af zijn en dat binnen 24 uur.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Allerfre Tabletten 10 mg
Verlichting bij hooikoorts
Allerfre Tabletten 10 mg
21 tabletten
Morgen in huis
Allerfre Tabletten 10 mg
Verlichting bij hooikoorts
Allerfre Tabletten 10 mg
7 tabletten
Morgen in huis

Allefre bij hooikoorts

Allere werkt bij hooikoorts. Maar ook vergelijkbare allergische reacties, bijvoorbeeld huisdier- en huismijtallergieën, kunnen 24 uur worden verholpen met Allerfre. Met Allerfre tabletten kun je van je klachten als niezen, neusloop, jeuk aan de ogen, roodheid en huiduitslag af zijn. Groot voordeel van Allerfre tabletten is dat je met 1 klein tabletje 24 uur klachtenvrij bent.

Allerfre tabletten zijn verkrijgbaar in een 7, 14 en 21 stuks verpakking. Deze heeft Allerfre ontwikkeld omdat hooikoorts vaak bij meerdere personen in één gezin voor komt. Zo heb je altijd voldoende Allerfre bij de hand. Handig dus als je niet de enige bent met hooikoorts. Dat is wel zo gemakkelijk! Kinderen vanaf 2 jaar mogen Allerfre tabletten al gebruiken.

Allefre online kopen

Allefre online bestellen? Bij Plein vind je het complete Allefre assortiment. Gemakkelijk en veilig besteld en bovendien snel geleverd. Door de snelle werking van Allefre ben je snel verlost van de hooikoorst. Heb je vragen over Allefre? Neem contact op met onze gediplomeerde drogist Marjolein via [email protected]. Zij helpt je graag verder met een advies op maat.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs