Always

Maximale bescherming met Always maandverband en inlegkruisjes. Always zorgt voor een fris en beschermd gevoel zowel overdag als 's nachts. Op Always kan je vertrouwen. Bestel Always maandverband en inlegkruisjes voordelig online bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 48

Haal het beste uit jezelf met Always. Always maandverband en inlegkruisjes beschermen jou tijdens, maar ook buiten, je maandelijkse periode en zorgen voor een fris en comfortabel gevoel. Zodat jij alle dagen van de maand de dingen kan doen die jij wilt. Always biedt tot 100% bescherming tegen lekken en geeft jou de allerbeste bescherming.

Bovendien zijn sommige varianten van Always maandverband en inlegkruisjes voorzien van unieke ActiPearls. Hierdoor worden geurtjes effectiever en langer geneutraliseerd. Ontdek nu het maandverband en inlegkruisjes van Always en ontdek welke het beste bij jou past.

Always aanbieding

Op zoek naar de scherpste Always aanbieding? Op Plein.nl vind je altijd de beste acties en drogisterij aanbiedingen. Zo ook op Always maandverband en inlegkruisjes. Ontdek nu onze meest actuele acties en bestel jouw favoriete merk maandverband en inlegkruisjes eenvoudig en voordelig online. Altijd snel in huis.

Always maandverband

Always maandverband geeft jou de bescherming die je nodig hebt. Welke bescherming je ook nodig hebt, tijdens de lichte of zware menstruatie, op Always kan je altijd vertrouwen. Always biedt de maandverband die het beste bij jou past tijdens je maandelijkse periode. Erg fijn: de unieke geur-neutraliserende ActiPearl™ neutraliseren geurtjes waardoor je je de hele dag fris en vol zelfvertrouwen voelt.

Always maandverband is verkrijgbaar in meerdere varianten:

  • Always Ultra: Optimale bescherming en frisheid dankzij Always Ultra. Verkrijgbaar in vijf varianten: normal, normal plus en long plus voor overdag en speciaal voor ’s nachts is er Night en Secure Night.
  • Always Sensitive: Voelt aan als katoen en biedt je de gedurende de dag en nacht de vertrouwde Always bescherming.
  • Always Ultra Fresh: Licht geparfumeerd maandverband met vleugels voor extra bescherming tegen doorlekken.

Always inlegkruisjes

Net als het maandverband van Always geven de inlegkruisjes jou elke dag een fris en beschermd gevoel. Always inlegkruisjes zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten en met of zonder subtiel parfum. De inlegkruisjes van Always zorgen voor een comfortabel en fris gevoel, elke dag weer.

  • Always inlegkruisjes: de ‘standaard’ inlegkruisjes van Always neutraliseren geurtjes en zorgen voor een urenlang fris gevoel.
  • Always Twist & Flex inlegkruisjes: het dunste inlegkruisje van Always waardoor je vergeet dat ‘m uberhaupt draagt. Past zich aan aan jouw lichaamsbewegingen waardoor je ook tijdens je maandelijkse periode kan blijven doen wat je wilt.
  • Always ProFresh: speciaal voor iedereen met een gevoelige urineblaas. Absorbeert in slechts enkele seconden en neutraliseert geurtjes.

Always Discreet tegen urineverlies

Always Discreet is verkrijgbaar in verschillende varianten en beschermt tegen licht tot matig urinevlees. Ook heeft Always speciaal ondergoed voor veel urineverlies veroorzaakt door plotselinge aandrang.

Fijn om te weten

Is Always veilig?

De producten van Always zijn gemaakt van de meest veilige en betrouwbare producten zodat ze jou de ultieme bescherming en comfort bieden. De pads van Always worden door miljoenen vrouwen wereldwijd gebruikt en alle pads en ingrediënten worden uitvoerig getest door externe artsen, universitaire wetenschappers en onafhankelijke gezondheid instanties.

Always & het milieu

Always wil er ook zeker van zijn dat ze hun producten produceren met zo weinig mogelijk impact op het milieu. Dat betekent dat Always zorgvuldig de materialen kiest en doordachte keuzes maakt over het verbruik van energie. Always is toegewijd aan het milieu in alle stadia, van de productie tot het eind verbruik van de consument. 

|